Quantcast

Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Sankt Peterburgą – jau lapkritį

  • Teksto dydis:

Tiesioginius skrydžius iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) į Sankt Peterburgą  oro bendrovė „Polet Airlines“ pradės lapkričio 4-ąją.

Skrydžiai į antrąjį pagal dydį Rusijos miestą „Saab 2000“ orlaiviu, talpinančiu 50 keleivių, bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais.

Šiemet vieno lankomiausių pasaulyje turizmo portalo „TripAdvisor“ paskelbtame populiariausių kelionių krypčių sąraše Sankt Peterburgas užėmė 20 vietą ir tapo pirmuoju Rusijos miestu, įtrauktu į šį registrą. „Vilniaus oro uostas džiaugiasi galėdamas atnaujinti skrydžius į antrą pagal dydį Rusijos miestą: šis maršrutas pirmiausiai patenkins didelę dalį turistinių kelionių paklausos, ypač – laiką taupančių ir daugiau kelionės komforto norinčių keleivių segmentą. Tikimės sulaukti augančio keleivių srauto abejomis kryptimis, pritraukiant daugiau atvykstančių keleivių iš aviacine ir turistine prasme labai patrauklios Rusijos rinkos į Lietuvą, kurie turėtų teigiamą poveikį Vilniaus miesto ir regiono ekonomikai“, - sako TVOU generalinis direktorius Gediminas Almantas.

Planuojama, jog lėktuvas iš Sankt Peterburgo Pulkovo oro uosto pirmadieniais ir penktadieniais kils 9.50 val., o Vilniuje leisis 10.20 val.

Iš Vilniaus orlaivis kils 11.35 val. (skrydžių laikai nurodyti atitinkamai Vilniaus ir Sankt Peterburgo vietos laiku). Pusantros valandos trukmės skrydžio bilietas kainuos beveik tiek pat, kiek traukinio bilietas važiuojant kupė.

Sankt Peterburgas taps 44-uoju oro uostu, kuris nuo 2013 m. lapkričio bus pasiekiamas reguliariais tiesioginiais skrydžiais iš Vilniaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių