Quantcast

Tibeto skverelyje – sūpuoklės polėkio energijai kurti

Užupyje esančiame Tibeto skverelyje pakabintos ketverios sūpynės. Jas jau pamilo ne tik iš mokyklos einantys vaikai, bet ir romantikai neabejingi jaunuoliai.

Balandžio 1-ąją Užupio respublika šventė savo nepriklausomybę. Tądien nuo miesto Vilnios atskirtoje respublikoje vyko daugybė renginių ir pramogų. Viena jų ne tik užupiečiai, bet ir visi vilniečiai bei miesto svečiai gali džiaugtis iki šiol. Tibeto skverelyje balandžio 1 d. ant medžių buvo pakabintos ketverios sūpynės.

„Supiesi ir kuri energiją. Sūpynės, laisvo polėkio energiją“, - apie naują pramogą sakė menininkas Marius Abramavičius.

Sūpuoklėmis, pasak užupiečio menininko, visi labai džiaugiasi. Jos galbūt labiau pritaikytos vyresniems, tačiau čia netrūksta ir vaikų. „Aš labai nustebęs, kaip žmonės džiaugiasi. Kartais vakare eidamas ant sūpuoklių matau sėdinčią porelę, dieną čia supasi vaikai. Toks susižavėjimas! Senamiesty nėra daugiau tokių aikštelių, sukurtų vaikams. O jie besisupdami tokie laimingi“, - apie sūpuokles, kurias pats su malonumu išbandė, kalbėjo M.Abramavičius.

Menininko teigimu, norint pasisupti, dažnai tenka laukti, kol jos atsilaisvins. Antradienio popietę į Tibeto skverą užsukus portalo diena.lt žurnalistams, sūpynės laisvos buvo vos keletą minučių. Tuoj pat ant jų prisėdo užsieniečiams draugams miestą aprodančios merginos.

„Labai smagu, kad padarė. Supuosi pirmą kartą, nors mačiau jau prieš keletą dienų, kad jos čia kabo, tačiau tąkart buvo užimtos“, - sakė Kristina ir pridūrė: - Galėtų mieste daugiau tokių vietų atsirasti, kur atėjęs linksmai praleistum laiką.“

Suptis čia gali visi norintys. Tik, kaip prašė M.Abramavičius, būkite geri – nelaužykite. „Paprastai pasakius, sūpynėmis bus galima džiaugtis, kol barbarai nenuplėš. Būkite humaniški ir geri, kurkite teigiamą energiją“, - prašė pašnekovas.


Šiame straipsnyje: sūpynėsTibeto skverasUžupis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių