Quantcast

Taupumo rekordai: sostinės centre karšto maisto pavalgo už 50 centų

  • Teksto dydis:

Pinigus skaičiuojantys studentai ir vyresnių klasių mokiniai atskleidė išbandytas ir kasdienybėje naudojamas rekordiškai pigaus maitinimosi strategijas. Pasirodo, Vilniaus centre beveik legaliu būdu karšto maisto galima pavalgyti už 50 centų, rašo portalas delfi.lt.

Pirmakursė Urtė pasakojo, kad tiek kainuoja užpilami makaronai.

 "Mano draugas juos perka. Prieskonius išmeta, o užsibarsto česnakine druska ir pipiriukais“, - pasakojo ji. Paklausta, iš kur gauna vandens makaronams  užpilti, studentė minėjo parduotuves, kuriose klientai gali patys pasidaryti arbatos ir kavos.

„Dauguma pardavėjų, kai paprašom, užpila vandeniu", - sakė Urtė.

Taupantys jaunuoliai parduotuvėse į savus puodelius užsipila pačių atsineštos arbatos ar kavos – „trys viename“.

„Gaila tik, ne visada mieste gauni karšto vandens. Visai kitaip – naujojoje Vilniaus universiteto bibliotekoje. Ten yra ne tik karšto, šalto vandens aparatas, bet ir mikrobangų krosnelė atsineštam maistui pasišildyti", - džiaugėsi studentė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

rb

rb portretas
graudu

Mindaugas123456

Mindaugas123456 portretas
O mano laikais, studentu būnant 2004-2010 pavalgydavau už 50 centų dvigubą porciją užpilamų makaronų... Ot tai būdavo laikai... :) Galima ir į banką nueiti su makaronų indeliu, ten stovi vandens aparatai, užsipili šilto ir valgai ;D nu iš bėdos galima ir termosą karšto vandens nešiotis :) Žodžiu reik taupyt studentai! Nes kitaip nesutaupysim iki senatvės ant namo prie jūros kranto... :) Sėkmės badaujantiems :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių