Quantcast

T. V. Raskevičius tikisi garbingos kovos ir pergalės antrajame rinkimų ture Vilniuje

Vilniaus miesto mero rinkimų antrajame ture yra šansų garbingai susikauti ir laimėti, sako išankstiniame balsavime savivaldos rinkimuose dalyvavęs Laisvės partijos kandidatas į sostinės merus Tomas Vytautas Raskevičius.

„Pasirinks vilniečiai, bet manau, kad antrame ture turime šansus garbingai susikauti ir antrąjį turą laimėti“, – antradienį Lukiškių aikštėje kalbėjo T. V. Raskevičius, paklaustas apie savo galimybes sostinės rinkimuose.

Jis pridūrė norintis, kad vilniečiai balsuotų už kandidatus, kurie „yra nesusitepę ir savo darbais įrodė, kad sugeba kurti vakarietišką ir į ateitį orientuotą miestą“.

T. V. Raskevičius sakė, kad jei būtų išrinktas į merus, jis nedirbtų su politinėmis jėgomis, kurios turi dviprasmišką požiūrį į Ukrainoje vykstantį karą.

„Tokių partijų, frakcijų šiandien taryboje tikrai yra“, – kalbėjo jis.

Politikas taip pat teigė besitikintis, kad Laisvės partija turės didžiausią frakciją Vilniaus savivaldybės taryboje.

Iš viso į Vilniaus merus kandidatuoja šešiolika kandidatų.

Antradienį prasidėjo išankstinis balsavimas savivaldybių tarybų ir tiesioginiuose merų rinkimuose, jis bus organizuojamas iki ketvirtadienio, nuo 7 val. iki 20 val. Balsuoti iš anksto rinkėjai gali bet kurioje šalies savivaldybėje.

Pagrindinis balsavimas rinkimų apylinkėse vyks kovo 5-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnietė

Vilnietė portretas
APIE KOKIA GARBE TAS ŽMOGYSTA KALBA EIK SU ARMONAUTE DOBROVOLSKA GYDITIS VAIKELI

Vilnietė

Vilnietė portretas
Kur komentaras

jOANA

jOANA  portretas
Jeigu Vilnius išrinktu vel toki iškrypusi kaip tas šimašius tai skaitau baisu kaip naikinama lietuva Jokiu aferistu zuokiu jokiu šikniniu rudnosiu Vilniečia pakelkit savo šikines ir marš balsuoti tiesiog atžymėkit biuleteni jeigu mylit ir bijot dėl savo vaikučiu dėl mokiniu kurie jau žole maitinami
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių