Quantcast

Studentai treniravosi darbo paieškoms

Darbo pokalbis – stebint ne tik darbdaviui, bet ir tavo klaidas vertinančiai auditorijai. Tai savo kailiu išbandė Vilniaus universiteto studentai renginyje Karjeros dienos 2009.

Darbo pokalbio prieš auditoriją metu 3 studentai, atrinkti pagal CV ir motyvacinius laiškus, dalyvavo gyvuose darbo pokalbiuose. Juos vedė Antanas Kairys, “Manager.lt” atstovas. Po renginio vienas i6 dalyvavusių studentų buvo pakviestas į verslo pietus su įmonės direktoriumu, kitos dvi dalyvės – į išsamius darbo pokalbius darbo pozicijai gauti.

Visų nespėjusių ar negalėjusių atvykti į Darbo pokalbį prieš auditoriją, kovo 2 d. VU centriniuose rūmuose laukia Darbo pokalbio mokymai. Jų metu bus atskleistos sėkmingo darbo pokalbio paslaptys. Šio renginio metu studentai galės išvysti 3 vaizdo įrašus, kaip jų kolegos – VU studentai – dalyvauja darbo pokalbiuose. Šie nesuvaidinti interviu buvo nufilmuoti praėjusiais metais VU Karjeros dienų‘08 metu vykusio simuliacinio darbo pokalbio metu. Personalo atrankos specialistas iš „Manager.lt“ komentuos visus pokalbius, pabrėš dažniausiai darbdavių užduodamus klausimus ir studentų daromas klaidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių