Quantcast

„Šriubuku“ pavadintas S.Šriūbėnas ant mero nepyksta

Praėjusią Vilniaus meras Artūras Zuokas socialiniame tinkle „Facebook“ dėl nekokybiškos Gedimino prospekto rekonstrukcijos apkaltino buvusį savo pavaduotoją Stanislovą Šriūbėną. Meras buvusį pavaldinį dar pavadino spalvingais epitetais.

„Šis mažas pūstažandis ,,šriubukas'' daug žalos Vilniui padarė. Kodėl dabar? Todėl, kad tik po tam tikro laiko išlindo brokas Gedimino pr. Nors praeitoje Taryboje tai jau buvo pastebėta ir buvo galima reikalauti garantijų, bet tas pats veikėjas, būdamas vicemeru, viską blokavo“, socialiniame tinkle rašė A.Zuokas. Tiesa, vėliau šis įrašas buvo panaikintas.

Trečiadienį vykusioje spaudos konferencijoje S.Šriūbėnas tikino dėl pašaipų neįsižeidęs, o pats tyčiotis iš mero neketina, nes tai esą nerimti reikalai.

„Šriubukas labai graži lietuviška pavardė ar pravardė, gal net gražesnė už Šriūbėną. Aš tikrai neketinu kaip nors atsikirtinėti, merą ir taip daug kas įvairiai vadina. Tegu jis kaip nori, taip ir kalba“, - sakė S.Šriūbėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsikirto subtiliai

atsikirto subtiliai  portretas
"merą ir taip daug kas įvairiai vadina." Hahaha

Oba

Oba portretas
Jei jau meras, tai ant visų gali dėti? Ką tada mano apie miestiečius: kad visi žąsinai, kurie moka mokesčius o jis jais naudojasi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių