Quantcast

Spyris tuoktis – po dešimties metų

Prieš gerą dešimtmetį susipažinę Raminta ir Tadas žiedus sumainė ir amžiną meilę prisiekė tik praėjusį savaitgalį. Jaunavedžiai neneigia, kad postūmis šiam žingsniui buvo kūdikis.

Suvedė antrą kartą

Jų keliai susikirto prieš gerus dešimt metų, o gal net ir daugiau, kaip sakė jaunoji Raminta. Susipažino juodu per bendrus draugus viename naktinių klubų.

"Prieš dešimt metų dar tikrai buvo galima", – juokdamasi į pastebėjimą, kad vis dėlto ir naktiniame klube susipažinus įmanoma užmegzti rimtą draugystę, teigė Raminta.
Tiesa, ne visą dešimtmetį juodu draugavo ir gyveno kartu. Gyvenimas per tą laiką buvo juos išskyręs, o paskui ir vėl suvedė.

Vestuvės – kaip gimtadienis

Tai kodėl vis dėlto prireikė tiek laiko apsispręsti žengti šį žingsnį? "Na, gal ir seniai jau to reikėjo, bet vis tempėme gumą, o nėštumas buvo tarsi spyris į užpakalį", – šypsodamasi sakė jaunoji.

Neteikė Raminta ir Tadas šiai dienai per daug reikšmės. Esą tiek laiko kartu gyvenant jau viskas tampa natūralu. "Ir šios vestuvės yra kaip koks dar vienas gimtadienis", – teigė Raminta.
Dienos jie irgi nesirinko, liepą nunešus prašymą, buvo pasiūlytas rugsėjo vidurys. "Didelės reikšmės, kad tuoktis būtinai vasarą ar rugsėjį, ar spalį, nebuvo. Tik jau nenorėjome tempti iki žiemos", – sakė jaunoji.

Derino prie mašinos

Jokios ypatingos puotos šeštadienį prie tilto į Užupį sutikti jaunavedžiai nekėlė. Vestuvių šventė vyko tik artimiausių žmonių rate.

"Švenčiame kukliai, tiesiog šventiniai pietūs, ir tiek", – pasakojo Raminta. Tačiau kukliai švenčiantys jaunieji tikrai išsiskyrė savo vestuvine apranga. Tradicinę baltą suknelę Raminta iškeitė į švelniai rausvos spalvos, o Tadas kostiumą – į ryškias raudonas kelnes.

"Viską susikūrėme patys, suknelę įsigijau, detales prisitaikėme", – sakė jaunoji. O jaunasis išdavė paslaptį, kad apranga buvo derinta prie įsigyto senovinio kadilako.

"Mašina turėjo būti perdaryta – baltos ir raudonos spalvos, deja, nespėjo jos užbaigti. Kadangi drabužius derinome prie jos ir viskas buvo jau sukurta, viską taip ir palikome", – pasakojo Tadas.


Šiame straipsnyje: vedybosšeimavestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių