Quantcast

Sostinės kiemuose atnaujintos krepšinio aikšteles

Atnaujintos apleistos sostinės miegamųjų rajonų krepšinio aikšteles. Septynios aikštelės atnaujintos Žirmūnų, Verkių ir Pilaitės rajonuose.

Jose pakeistos ar sutvirtintos lentos, uždėti nauji krepšinio lankai, užkabinti nauji tinkleliai. Ketvirtus metus iš eilės krepšinio aikštelių atnaujinimą inicijuoja „Čili“ įmonių grupė.

Verslo atstovų teigimu, renovavimui naudotos kokybiškos medžiagos, leisiančios naujosioms aikštelėms tarnauti ilgai.

„Prekės ženklui „1822“ yra svarbu ne tik vykdyti savo veiklą, bet ir rūpintis visuomene. Šiuo projektu siekiame parodyti jaunimui, jog krepšinio aikštelėmis reikia ne tik džiaugtis, bet ir jas tausoti bei prižiūrėti“, – sakė bendrovės atstovas Juozas Berlickas.  

Pasak jo, buvo atrinktos tos sostinės aikštelės, kurioms atnaujinimo reikia labiausiai. Šiais metais aikštelių renovacijai „Čili“ skyrė apie 10 tūkst. litų.    

„Iš šios akcijos jokios komercinės naudos nesitikime – mums svarbiausia yra skatinti jaunimo užimtumą. Todėl projektą tęsime ir toliau, kasmet skirdami lėšų aikštelių renovacijai. Su radijo stotimi „Radiocentras“ pradėjome žaidimą, kurio metu jauni žmonės gali patys siūlyti aikšteles, o žaidimo pabaigoje vieną iš jų išrinksime ir renovuosime. Šia akcija siekiame ugdyti jaunimo atsakomybę, kalbėti apie kiemų ir aikštelių tausojimą“, – pasakojo J. Berlickas.

Aikštelių renovavimo ir priežiūros projektą „Čili“ grupė vykdo jau ketvirtus metus, nuo 2006-ųjų. Per šį laikotarpį atnaujintos aikštelės Naujamiesčio, Senamiesčio, Žirmūnų, Verkių, Fabijoniškių ir Pilaitės rajonuose. Kiekvienais metais atnaujinama iki 10 krepšinio aikštelių tam skiriant ne mažiau 10 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių