Quantcast

„Sostinės dienų“ festivalio metu – eismo pakeitimai ir papildomi autobusų maršrutai

  • Teksto dydis:

Šį penktadienį prasidės ir tris dienas truks vienas didžiausių Vilniaus renginių „Sostinės dienos“.

Renginio metu planuojami eismo organizavimo pakeitimai Gedimino prospekte nuo Šventaragio iki J. Tumo-Vaižganto gatvės bei Totorių gatvės dalyje.

Nuo rugpjūčio 30 d. 9 val. iki rugsėjo 3 d. 7 val. draudžiamas transporto eismas Gedimino prospekte nuo Šventaragio iki Vilniaus gatvės draudžiant įvažiuoti iš šalutinių gatvių, taip pat Gedimino prospekte nuo Vilniaus iki J. Tumo-Vaižganto gatvės, Totorių gatvėje nuo Gedimino prospekto iki pastato Totorių g. 8. Eismas draudžiamas visiems, išskyrus renginio dalyvius, turinčius leidimus patekti į renginio teritoriją, atvežti ir išvežti renginiui skirtus daiktus.

Koncertų Katedros aikštėje metu – rugpjūčio 31 d. 20–23.30 val., rugsėjo 1 d. 20–23.30 val. ir rugsėjo 2 d. 19 val. 30 min.–21 val. bus ribojamas transporto priemonių (išskyrus aptarnaujančio) eismas Šventaragio ir T. Vrublevskio gatvėse.

Į „Sostinės dienos“ renginius lankytojai kviečiami atvykti Vilniaus autobusais ir troleibusais. Viešojo maršrutinio transporto eismas festivalio metu rugpjūčio 31 – rugsėjo 1 d. nesikeis, tačiau galimi vėlavimai Gedimino prospektą kertančiuose autobusų ir troleibusų maršrutuose.

Pasibaigus vakariniams koncertams ir festivalio renginiams vilniečiai ir miesto svečiai namo grįžti kviečiami naktiniais autobusais: 101N, 102N, 103N, 104N, 105N ir 88N. Jie, kaip įprastai, važiuos penktadienio ir šeštadienio naktimis bei sustos centrinėje miesto dalyje esančiose stotelėse: Žaliasis tiltas (88N, 103N, 104N, 105N), Vinco Kudirkos aikštė (88N, 101N, 103N, 104N), Karaliaus Mindaugo tiltas (101N, 102N, 105N), Arkikatedra (102N), Operos ir baleto teatras (102N), Juozo Tumo–Vaižganto (102N).

Tikslesnė informacija apie naktinių autobusų tvarkaraščius ir viešojo transporto darbą pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis – telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

autobusai

autobusai portretas
jeigu miestas organizuoja tokius renginius ir nori pritraukti kuo daugiau lankytojų ir dar kviečia naudotis visuomeniniu transportu, laikas pasirūpinti ir keleiviais. Paskutinis Vilniaus autobusas iš centro į Pašilaičius (43 autob.) 22:41!!! Naktinis važiuos tik po 2 valandų!

r

r portretas
kas cia per 'svente' ,be turginiu spekuliantu ne zingsnio! juk rugsejo viduri muge kurioje is visos lt atvaro kruvos spekuliantu... o kad butu muge su tikru menininku darbais,tai tokiu nera mugiu...gal tik pavasari buna menininku...nes kainos uz vieta menininkams per dideles,o spekuliantai su azijinem prekem bet kur nuperka vietas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių