Quantcast

Sostinės baras „Play“ vėl pilstys gėrimus

Trečiadienio savivaldybės tarybos posėdyje 27 tarybos narių pritarimu barui „Play“ buvo grąžinta licencija alkoholiniais gėrimais prekiauti iki 4 val. ryto. Didžioji dauguma tarybos narių pasisakė už tai, kad nebūtų žlugdomas verslas mieste.

Ilgą laiko tarpą nuodugniai nagrinėjusi Pamėnkalnio gatvėje įsikūrusio baro klausimą, taryba nusprendė – atstatyti prekybos alkoholiu laiką ir licenciją būtų teisinga „Play“ savininkų atžvilgiu. Vilniaus savivaldybė tokį sprendimą priėmė argumentuodama tuo, kad reikia skatinti verslą.

Taryba buvo nusprendusi klausimą atidėti iki tol, kol baro šeimininkai susitartų su namo gyventojais dėl tolimesnės baro veiklos. Tačiau „Play“ barui sureagavus į jiems išsakytas sąlygas bei trūkumus, kuriuos sėkmingai pašalino, taryba grąžino leidimą prekiauti alkoholiu iki 4 val. ryto.

„Mano supratimu, pats pasakymas, kad baro šeimininkams reikia sustarti su namo gyventojais jau  daug ką pasako. Vien  dėl to, reikėtų nestabdyti verslo, nes tokiu atveju, patys provokuojame tam tikrus sprendimus“, - gynė verslininkus tarybos narys Žilvinas Šilgalis.

Dar praeitų metų pabaigoje sostinės tarybos narių balsavimu buvo nutarta apriboti baro „Play prekybos alkoholiu laiką nuo 24 iki 8 val. Prevencinių priemonių buvo imtasi dėl gyventojų skundų, mat virš baro įsikūręs ne vienas gyvenamasis butas.  Gyvetojai skundėsi triukšmu, taip pat buvo nepatenkinte kad lauke, šalia baro geriami alkoholiniai gėrimai, rūkoma, o prie baro būriuojasi žmonės. Gyvetojai tuomet neapsikentė ir šiukšlėmis, liekančiomis po pasilinksminimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
WOOOHOOOO!

Komentaras

Komentaras portretas
Na va susitvarkė baras, galės dirbt, tik kad neaišku, ar kas nors dabar ten ateis, kai pusę metų vargšas merdėjo. Bet linkiu sėkmės play!!!

M

M portretas
Super, vel narkomanai ir bedarbiai rinksis normaliems zmonems po langais.
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių