Quantcast

Sostinės Akropolio „Maximoje“ atidaryta mėsos ir žuvies gaminių rūkykla

 

Penktadienį Vilniuje, Akropolyje esančioje parduotuvėje hyper MAXIMA XXX, atidaryta mėsos ir žuvies gaminių rūkykla. Čia išrūkyti švieži gaminiai bus tiekiami tiesiai į parduotuvės lentynas. Tikimasi, kad pirkėjai netruks įvertinti šių gaminių kokybę ir skonį.

„Rūkyklą atidarėme siekdami pasiūlyti savo pirkėjams platų šviežiai rūkytų mėsos ir žuvies gaminių pasirinkimą, Turėdami savo rūkyklą šiuos gaminius pirkėjams galėsime tiekti maksimaliai šviežius, tiesiai iš rūkyklos jie keliaus į parduotuvės lentynas. Be to patys formuosime šių gaminių asortimentą, pirkėjams pasiūlysime įvairesnės rūkytos žuvies, skirtingų skonių mėsos gaminių“, - sakė „Maxima LT“, bendrovės „Maxima XXX“ parduotuvių tinklo direktorė Lina Trinkūnienė.

Parduotuvės vidinėse patalpose įrengtoje rūkykloje bus rūkomos kelių rūšių dešrelės, viščiukų sparneliai, paršeliai, unguriai, eršketai, šamai, lašišos, karšiai, kalmarai, upėtakiai ir kiti gaminiai. Anot L.Trinkūnienės, asortimentą žadama keisti, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius: papildyti jį retesnėmis žuvimis ar įmantresniais mėsos gaminiais.

Į kol kas vienintelę „Maxima“ prekybos tinklui priklausančią rūkyklą investuota daugiau nei 63 tūkst. litų. Rūkyklai įrengtos specialios vidinės patalpos, sumontuota moderni įranga šaltam ir karštam gaminių rūkymui. Čia išrūkyti gaminiai tiekiami tik į vieną hyper „Maxima XXX“ parduotuvę Vilniaus Akropolyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių