Quantcast

Sostinėje išsityrusiems dėl koronaviruso atsakymai nevėluos – gaus žinutę

  • Teksto dydis:

Kol „Registrų centro“ e. sveikatos sistema sutrikusi, sostinės savivaldybės įstaiga „Vilnius sveikiau“ ėmėsi iniciatyvos – patys informuos kiekvieną, kuris tiriasi sostinės mobiliuosiuose punktuose dėl koronaviruso.

E. sveikata yra glaudžiai susijusi su mobiliųjų patikrų punktų koronaviruso mėginiams imti veikla, todėl reikėjo imtis skubių žingsnių, kad išsityrusieji sužinotų atsakymus laiku, teigiama Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro pranešime.

„Šis e. sveikatos sistemos sutrikimas sukėlė iššūkių mobiliųjų punktų veiklai. Kol sistemos valdytojams nepavyksta susidoroti su trukdžiais, koronaviruso tyrimą atliekantys pacientai laiku neturi galimybės gauti informacijos apie atliktų tyrimų rezultatus. Negalime palikti žmonių nežinioje, todėl radome sprendimų, kaip padėti šioje situacijoje. Šiuo metu dedamos visos pastangos, kad dar šiandien galėtume sklandžiai dirbti ir informuoti kiekvieną žmogų asmeniškai apie jo tyrimų rezultatus“, – sako Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė G. Ropaitė-Beigė.

Susidariusioje neeilinėje situacijoje „Vilnius sveikiau“ nuo penktadienio planuoja visus pasitikrinusius dėl COVID-19 Vilniaus mobiliuosiuose punktuose apie jų tyrimo rezultatus informuoti trumpąja sms žinute ir tęs šią iniciatyvą tol, kol sistemos veikla bus atnaujinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
anoks čia stebuklas. Taip seniai turėjo būt! Ir visoje Lietuvoje! Bet gi medikai žiauriai pavargę nuo ankstesnio darbo, žmonių, todėl jau čiut ne pusę metų sėdi užsirakinę ir arogantiškai arba piktai vaiko atėjusius pacientus, nekelia ragelio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių