Quantcast

Skaityk „Vilniaus dieną“ – skrisk oro balionu!

  • Teksto dydis:

Penktadienį Vilniuje Gedimino prospekte, prie Vinco Kudirkos aikštės, įsikūrė savaitraščio „Vilniaus diena“ būstinė. Užsukę – nepasigailėsite, nes laukia daugybė nepaprastų prizų!

Palapinėje vykdoma akcija-atrakcija: užsiprenumeravus „Vilniaus dieną“ ketvirčiui arba metams sutaupysite ne vieną litą, be to, dalyvausite puikioje loterijoje. Didžiausias loterijos prizas – nepamirštamas skrydis oro balionu!

Jūsų laukia ir daugybė kitų prizų: abonementas ir bilietai į teatrą, į kiną, į koncertą Užutrakio dvare, knygyno dovanų kuponas, kvietimai į nuotykių parką, knygos, „Vilniaus dienos“ prizai.

Užsukę galėsite įsigyti ir naujausią „Vilniaus dienos“ numerį. Kartu gausite ir naujausią žurnalo „370“, atsinaujinusios „TV dienos“ numerius, laikraštyje rasite krepšinio priedą. Visų perkančiųjų laukia speciali dovana – receptų žurnalas, jame savo mėgstamiausių salotų receptą atskleidžia ir auksine Lietuvos žuvele vadinama Rūta Meilutytė.

Tris dienas veiksiančioje savaitraščio būstinėje dovanų gausite ir kitus „Vilniaus dienos“ leidinius – žurnalus „Moters triumfas“, „Verslo lyderiai“, „Sveikata“, „Vasaros atostogų gidas“ ir kitus, ryškiaspalvių „Vilniaus dienos“ balionų. Visi norintys turės galimybę dalyvauti nemokamoje fotosesijoje.

Rugsėjo 6-8 d., šmirinėdami po Sostinės dienų renginius, nepamirškite užsukti ir pas mus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių