Quantcast

Širstantiems Vilniaus taksistams – prastos žinios: taksi neketinama leisti vėl važiuoti A juosta

Vilniaus taksistams piktinantis, kad jau kurį laiką nebegali važiuoti A juostomis, savivaldybė įmonė „Susisiekimo paslaugos“ sako, kad buvusios tvarkos grąžinti neketina.

Kaip LRT radijui sakė „Susisiekimo paslaugos“ atstovas Jonas Damidavičius, ieškoti kompromiso dėl kelionių viešojo transporto juostomis bent jau kol kas nežadama. 

„Kompromisų ieškoti kol kas minčių neturime“, – teigė jis.

J. Damidavičius sako, kad taksi vairuotojų  skaičius negali būti kriterijus leisti ar neleisti naudotis   juosta, skirta maršrutiniam transportui.

Įmonės atstovas taip pat pabrėžė, kad ne tik keleiviai yra vežami tomis juostomis, bet vyksta ir tušti automobiliai, taksi vairuotojai važiuoja savo asmeniniais tikslais.

J. Damidavičius nurodė, kad taksi verslas yra privatus ir nesusijęs su savivaldybės veikla, todėl atskiroms verslo sritims išskirtinių prioritetų nustatymas nėra gera praktika.

Taksi vairuotojai priekaištauja, kad draudimas jiems važiuoti A juosta smukdo verslą.

Vilniuje yra A ir A+ juostos. A juosta gali vykti tik viešasis transportas, o A+ juosta – ir elektromobiliai, motociklai, o taip pat automobiliai, kai jame važiuoja keturi ar daugiau asmenų.


Šiame straipsnyje: taksiVilniusA juosta

NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
ad,,,,,saika viska griauna sionsatanystiniais metodais svab kontroles -;;-;;-;;-
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių