Quantcast

Sekmadienį bus ribojamas eismas Lazdynuose

Dėl renginio „Lazdynams – 40 metų“ ir tarptautinio dviračių sporto varžybų „Žalieji Lazdynai“, birželio 21 d., sekmadienį, nuo 11 val. iki 15 val. keisis eismo tvarka Erfurto ir Architektų gatvėse.

Vilniaus miesto savivaldybės praneša, kad važiuojant Erfurto gatve nuo Gariūnų pusės link Lazdynų, Erfurto ir Architektų gatvių šviesoforais reguliuojamoje sankryžoje, visas transporto eismas bus nukreiptas į kairę Architektų gatvės dalį, į kalną.

Važiuojant Architektų gatve nuo Laisvės prospekto link Gariūnų, Erfurto ir Architektų gatvių šviesoforais reguliuojamoje sankryžoje, visas transporto eismas bus nukreiptas į dešinę Erfurto gatvės dalį.

Važiuojant Laisvės prospektu ties Laisvės prospekto ir Erfurto gatvės jungtimi visas transporto eismas bus nukreiptas tiesiai Laisvės prospektu.

Minėtą sekmadienį nuo 11 val. 30 min. iki 15 val. keisis viešojo transporto eismas:

•7 maršruto „Šiaurės miestelis – Verkių g. – Viršuliškės – Lazdynai“ autobusai važiuos Laivės prospektu, Architektų gatve, sustodami viešojo transporto stotelėse „Rytas“ ir „Ąžuolas“, Laisvės prospektu, toliau – senąja trasa;

•20 maršruto „Žemieji Paneriai – Mūrinė Vokė – Elektrinė – Lazdynai“ autobusai nuo Gariūnų pusės važiuos Oslo ir Erfurto gatvėmis ir Erfurto ir Gudelių gatvių sankryžoje ties „Neste“ degaline, pasuks į dešinę į Oslo gatve ir toliau senąja trasa link Gariūnų.

•22 maršruto „Centras – Lazdynai“ ir 23 maršruto „Stotis – Lazdynai“ autobusai nuo miesto centro pusės važiuos Oslo, Erfurto gatvėmis ir Erfurto ir Gudelių gatvių sankryžoje ties „Neste“ degaline, pasuks į kairę į Oslo gatve, toliau – senąja trasa;

•49 maršruto „Bukčiai – Lazdynai – Žalgirio g. – Didlaukio g. – Ateities g.“ ir 55 maršruto „Greitosios pagalbos ligoninė – Laisvės pr. – Fabijoniškės – Santariškės“ autobusai abiem kryptimis nuo Erfurto gatvės važiuos Architektų gatve, sustodami viešojo transporto stotelėje „Akacijų“ ir Laisvės prospektu, toliau – senąja trasa.

Vairuotojai prašomi būti atidūs, stebėti kelio ženklus ir laikytis kelių eismo taisyklių.


Šiame straipsnyje: lazdynai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių