Quantcast

Šeimų sąjūdis mitinguodami žada ginti Konstituciją: leidimas išduotas 15 tūkst. žmonių

Lietuvos šeimų sąjūdis šeštadienį Vilniaus Katedros aikštėje rengia protesto mitingą su šūkiu „Apginkime Lietuvos Respublikos Konstituciją“.

„Mitingo tema yra įvardinta – apginkime Lietuvos respublikos Konstituciją. Kalbėtojai pasiskirstę Konstitucijos straipsnius, kurie pažeisti, ir viską išgirsite renginio metu“, – BNS mitingo išvakarėse sakė Lietuvos šeimų sąjūdžio vadovas Raimondas Grinevičius.

Sostinės savivaldybė išdavė leidimą mitinge rinktis 15 tūkst. dalyvių.

„Jeigu žmones tenkina esama situacija, jie lieka sėdėti ant sofų, jei netenkina situacija – jie atvažiuoja į mintingą“, – klausiamas, kokio dalyvių skaičiaus tikisi sulaukti, sakė R. Grinevičius.

Asociacijos „Lietuvos šeimų sąjūdis“ interneto svetainėje nurodoma, kad mitingo dalyviai pasisakys prieš Seime svarstomą Civilinės sąjungos įstatymą, Vyriausybės politiką smarkiai išaugus energijos kainoms.

Tai pirmasis masinis asociacijos planuojamas renginys sostinėje po metų pertraukos – savivaldybė šiemet neišdavė leidimo organizacijai burtis prie J. Basanavičiaus paminklo Vasario 16-ąją, motyvuodama, kad organizatorių planai kertasi su oficialiais valstybiniais renginiais.

Pastarąjį kartą organizacijos atstovai protestavo birželį prie Seimo, tuomet susirinko per šimtą žmonių. Prieš tai gegužę jie su bendraminčiais rinkosi Kauno rajone, Šeimų gynimo marše, pernai gruodį prie Seimo rengta dviejų savaičių protesto akcija.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Pagarba tiem kurie atėjo o tu grinevičiau prabudai po metu kaip pagazdino dėjai i krumus baily m žmones del tikslo kaleimus papuola o čia gudročiau galvojai kiti pasėdėstai ko lindai vadovauti ir visada kaip išlenda tokie nematyti negirdėti tai ir sugriauna žmoniu siekius tikslus Visa ta grinevičiaus šutve patapuseis partijos gudročiais vyti lauk ir rinkti drasu protinga tautieti nes reikia testi darba juk prisijungė lenku vokiečiu šeimu sajudžiai ir ka jie dabar apie mus galvoja

Anonimas

Anonimas portretas
ŽINO TAUTA KAS SEDI VALDŽIOJE TAI IR NESUSIRINKO JUK MĖNESI VISI ŽMONES BUVO TAMPOMI KRATOMI JU NAMAI O ŠEIMU VADAS TIEK GAVO TRIDOS KAD PADARĖ JUMS PASLAUGA GENDERINIAI BET ŠEIMU SAJUDIS YRA IR MUSU DAUG TUKSTANČIAI IR VISU NESUSODINSIT NEIŠGASDINSIT NES ŠEIMA YRA ŠVENTA ATEIS LAIKAS

Neįdomus paradas

Neįdomus paradas portretas
Žmogoms labiau patinka vyrai su sijonais ir kablukais. :))))
VISI KOMENTARAI 104

Galerijos

Daugiau straipsnių