Quantcast

Savivaldybė atnaujino Pilaitės riedutininkų parką

  • Teksto dydis:

Pilaitės ir aplinkinių Vilniaus mikrorajonų riedutininkai ir riedlentininkai sezoną pasitinka atnaujintame parke – Vilniaus miesto savivaldybė atnaujino aikštelės įrenginių dangą, perrinko labiausiai apgriuvusias konstrukcijas. Daugiau kaip dešimtmetį sostinės ekstremalus džiuginantis Vydūno gatvėje prie M. Mažvydo gimnazijos įkurtas parkas savivaldybės buvo prižiūrimas kasmet, tačiau tik šiemet atliktas kapitalinis jo remontas.

Sostinės jaunimo pamėgtame riedučių ir riedlenčių parke įrengta įvairių figūrų: dviguba rampa, įsibėgėjimo sienos, slydimo stalas, šoninis tramplynas, čiuožimo dėžės ir kt.

Ekstremalių pojūčių mėgėjus kviečiame į sostinėje veikiančias riedučių aikšteles aktyviai leisti laisvalaikį. Iš viso Vilniuje yra trys aikštelės, skirtos ekstremalių pojūčių mėgėjams: prie Baltojo tilto centre, Lazdynuose ir Pilaitėje. Parkas prie Baltojo Tilto naujai pastatytas prieš porą metų, Lazdynų parko pagrindinės konstrukcijos kapitaliai suremontuotos pernai, o šįmet atnaujinta ir Pilaitės riedutininkų aikštelė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių