Quantcast

Savaitgalį sutramdyta 15 girtų vairuotojų

Per savaitgalį Vilniaus mieste įvykdyta 20 vagysčių, 8 nusikaltimai žmogaus sveikatai, rasta 13 lavonų. Užregistruoti 4 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejai, 24 eismo įvykiai, už administracinius teisės pažeidimus nubaustas 281 asmuo, iš jų - 15 neblaivių vairuotojų. Policijos pareigūnai ramino 50 šeimyninių ginčų.

Penktadienio naktį iš įmonei priklausančio angaro Arimų g. pavogtas suvirinimo aparatas. Nuostolis - 3050 litų. Kitas aparatas - kampinė šlifavimo mašina - buvo pavogta iš Žarijų g. įsikūrusios individualios įmonės gamybinių patalpų išdaužus. Stambesnį grobį ilgapirščiai rado Upės g. - čia buvo pavogtas 2006 metų laidos automobilis „Lexus“. Nuostolis - 90 000 litų.

Penktadienį apie 9 val. 20 min. Geležinio vilko g.  sulaikytas pilietis P. S. (gim. 1980 m.). Pas jį paviršutinės apžiūros metu striukės kišenėje rasta ir paimta 9 vnt. ampulių „Apaurin“ ir 9 pakuotes tablečių „Dimedrol“ (iš viso 90 vnt.).

Balandžio 24 d. apie 3 val. 37 min. GMP į ligoninę iš Žirmūnų g. pristatė komos būsenos pilietį K. S. (gim. 1969 m.). Jam diagnozuotas galvos smegenų sumušimas, kaukolės skliauto lūžimas. Tolesniam gydymui vyriškis paguldytas į pirmąjį reanimacijos skyrių. Įtarus nusikaltimu, buvo sulaikyti D. K. (gim. 1988 m.), G. R. (gim. 1982 m.), J. R. (gim. 1957 m.) ir D. K. (gim. 1986 m.).

Balandžio 25 d. apie 2 val. 20 min. Gabijos g. du nepažįstami jaunuoliai užpuolė ir iš 1982 m. gimusio V. V. atėmė rankinę su asmeniniais daiktais. Nuostolis - 1880 litų.

Penktadienį apie 18 val. 52 min. A. Kojelavičiaus g., ties pastatu, automobilis „VW Passat“, vairuojamas R. G. (gim. 1951 m.), partrenkė į kelio važiuojamąją dalį išbėgusį 2003 m. gimusį vaiką.  Nukentėjęs mažametis dėl galvos sumušimo, kairio skruostikaulio lūžio pristatytas ir paguldytas į Vilniaus universitetinės vaikų ligoninės  neurochirurgijos skyrių.

Vakar apie 11 val. Savanorių pr. pilietį A. K. (gim. 1959 m.) partrenkė dviratininkas ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Nukentėjusiam nustatytas kairiojo raktikaulio abcesas, jis paguldytas į 1-ąjį chirurginį skyrių.

Apie 18 val. 53 min. Laisvės pr., ties visuomeninio transporto stotele, R. B. (gim. 1973 m.), vairuodamas motociklą „Suzuki gsx-r 1000“, nesilaikė atstumo ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi tiesiai važiavusį automobilį „Nissan Sunny“, kurį vairavo pilietis A. N. (gim. 1983 m.). Įvykio metu nukentėjo R. B., kuriam Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėje ligoninėje nustatytas kairiojo klubakaulio lūžimas. Jis paguldytas į 2-ąjį traumatologinį  skyrių.

Vakar apie 5 val. gautas pranešimas, kad maždaug vidurnaktį V. D. (gim. 1976 m.), būdamas  neblaivus (girtumui nustatyti paimtas kraujas), nesuvaldė automobilio „Audi 80“ ir  atsitrenkė į medžius augančius šalikelėje. Eismo įvykio metu nukentėjo pats V. D., kuriam diagnozuota kairės rankos lūžis. Jis išvežtas į Kauno raudonojo kryžiaus ligoninės traumatologijos skyrių. Eismo įvykio metu nesunkiai nukentėjo su juo važiavęs brolis V. D. (gim. 1972 m.). Diagnozavus galvos sumušimą ir suteikus medicininę pagalbą, jis išleistas į namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių