Quantcast

Šauliai per patruliavimą nuo ledo prašė nulipti žvejus, šeimas, paauglius, vaikus

  • Teksto dydis:

Lietuvos šaulių sąjungos nariai Vilniuje patruliavo ir neleido apie pavojų užmiršusiems žmonėms vaikščioti nesaugiu Neries upės ledu. Apie tai praneša Lietuvos šaulių sąjunga savo feisbuko paskyroje.

„Gavus prašymą iš Vilniaus miesto savivaldybės prevenciškai stabdyti žmones nuo vaikščiojimo nesaugiu Neries upės ledu, vasario 24-26 dienomis Karaliaus Mindaugo šaulių 10-sios rinktinės Mato Šalčiaus mokomosios kuopos šauliai vykdė budėjimus Vilniaus miesto Neries upės prieigose.

Budėjo 22 šauliai. „Upės ledas, net per šalčius nebūna labai saugus, stipriai šylant orams ant jo lipti tampa itin pavojinga, bet tai neatbaido daugybės smalsuolių, norinčių išbandyti ledo tvirtumą pačiame Vilniaus centre. Trijų dienų šaulių patruliavimas parodė, kad jis buvo tikrai reikalingas, siekiant išvengti skaudesnių nelaimių“, - po patruliavimo sakė Mato Šalčiaus mokomosios kuopos vadas Gabrielius Klimenka.

Per tris dienas su viešosios tvarkos pareigūnų pagalba nuo ledo buvo paprašyti nulipti 48 žvejai.

Šauliai sustabdė ant ledo ketinusius lipti apie 20 suaugusių, kelis paauglius, dvi šeimas ir 8 mažamečius vaikus.  Jiems rekomenduota nerizikuoti vaikščiojant pačiu krantinės kraštu, nedaužyti virš upės pakibusio ledo, ant jo nešokinėti. Du asmenys buvo įspėti dėl alkoholio vartojimo viešoje vietoje“, - rašoma Lietuvos šaulių sąjungos feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu nu

Nu nu portretas
Priziureti Sauliu bureliui viesaja tvara kutu tas pats kaip leisti priziureti Medziotoji bureliui viesa tvarka. Kas per kvailiai sugalvojo? Atsirado mat "patriotai".

Anonimas

Anonimas portretas
Netrukdykit žmonėms žudytis. Tai jų prigimtinė teisė.

Sauliu komjaunuoliai

Sauliu komjaunuoliai portretas
Privati Sauliu armija su popieriniais antpeciais jauciasia esantys kazkuo. Pamenu, bande mane jau du kartus per karanrina stabdyti. Tai sustojau ir pamates, kad cia sitie komjaunuoliai nuvaziavau toliau. Mulkiai turi zinoti savo vieta, kad jie yra absoliutus niekas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių