Quantcast

Šalia Vilniaus oro uosto atsiras tūkstantis naujų automobilių stovėjimo vietų

Šalia Vilniaus oro uosto pernai pradėtą statyti daugiafunkcę automobilių stovėjimo aikštelę jau baigiama įrengti – planuojama, kad lapkričio mėnesį keleiviams bus pristatyta beveik tūkstantis naujų automobilių stovėjimo vietų.

Kaip praneša Lietuvos oro uostai, didžioji daugiafunkcės automobilių stovėjimo aikštelės dalis bus skirta keleivių ilgalaikio automobilių stovėjimo tikslams. Aikštelės operatoriumi tapo „UniPark“, šiuo metu Vilniaus oro uoste administruojantys aštuonias visą parą veikiančias automobilių stovėjimo aikšteles.

Daugiaaukštėje aikštelėje taip pat bus įkurtas automobilių nuomos paslaugų centras. Jame veiks konkurso būdu atrinkti 7 nuomininkai – tarptautiniai prekių ženklai „Sixt“, „Hertz“, „Europcar“, „Enterprise“, „Green Motion“, „Panek“ ir „ACE Rent A Car“. 

„Aikštelėje veiks elektromobilių įkrovos stotelės, kokybiškos vaizdo stebėjimo kameros ir į judesius reaguojanti apšvietimo sistema užtikrins aikštelėje paliktų automobilių saugumą. Palydos bei nuorodų sistema vairuotojams leis lengvai surasti laisvas vietas, platūs pravažiavimai leis lengvai manevruoti net ir neįgudusiam vairuotojui“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos departamento direktorius Justinas Stepšys.

Automobilių stovėjimo vietą naujojoje aikštelėje bus galima rezervuoti iš anksto, o už paslaugą atsiskaityti įvairiais būdais – internetu, „UniPark“ mobiliąja programėle ar vietoje.

Bendrovei „Parkdema“, kuri priklauso investicijų valdymo bendrovės „Lords LB Asset Management“ valdomam fondui „Energy and Infrastructure SME Fund“, priklauso „Unipark“ ir „Europark“ prekės ženklai Lietuvoje ir Latvijoje, „Europark „ ir „City Park“ Estijoje (kartu su partneriais) ir „City Parking Group“ bendrovė Lenkijoje.

„Parkdema“ šiuo metu valdo 400 aikštelių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje bei Baltarusijoje, o bendras vietų skaičius jose viršija 200 tūkstančių.

„Lords LB Asset Management“ yra Lietuvos banko licencijuota investicijų valdymo bendrovė, nuo 2008 m. teikianti paslaugas instituciniams ir privatiems investuotojams. Iš viso „Lords LB Asset Management“ valdo 14 fondų: 11 nekilnojamojo turto fondų, 2 privataus kapitalo fondus ir 1 energetikos ir infrastruktūros fondą. Bendra fondų valdomo turto vertė 2019 m. birželio pabaigoje siekė 472,7 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rmn

rmn portretas
ir ka pastatysit,gipskarton-plastikine deze uzbono tipo... cia bent istorija menanti,turintis isliekamaja verte,o tos gipskartonkes nulines istorines vertes!

>

> portretas
Griaukit,skubiai,ta karvasudi su kolonom,ale Tomsko turgus.Neklausykit buvsiu okupantu parankiniu ,"komisiju-sajuzu". Bet negi Simasssss iukas pajegus,jo "galios",negalios ,prasidejo, nuo privaciu tuju pjovimo, "kalveliu", naktiniu "reidu", ... kas,uz viso sito,ogi "komisijos-sajuzai"? P.S Atskrendi,islipi,... kur papuoliau,sutinki mera?,pakalbi,... su kuo kalbu,OO ? "Plaukikas pilvu i virsu" ,Zuok kinov as,"eme ir dare",sis ... ?

Geda del VNO

Geda del VNO portretas
As labiau noreciau, kad naujas aerouostas atsirastu, o ne nauja stovejimo aikstele. Persiskaiciau apie visus 15 buvusiu TSRS respubliku aurouostus ir pasirodo, kad visi isskyrus Lietuva turi pasistate naujus arba atsinaujine senus aerouostus. Net Moldova ir ta sugebejo. O mes ir toliau naudojame tarybini pastata, kuris tiktu labiau komunistu centro komitetui. Geda ir del Vilniaus traukiniu bei autobusu stociu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių