Quantcast

R.Vanagaitė savo kaltės „Plytinės kartodromo“ istorijoje nemato

Vilniaus savivaldybės tarybos narė ir mero Artūro Zuoko bendražygė Rūta Vanagaitė ginasi jai mestų įtarimų dėl vaidmens “Plytinės kartodromo” draudimo istorijoje.

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) paskelbė ketinanti tirti savivaldybės tarybos narės R.Vanagaitės elgesį.

VTEK pranešime nurodoma, kad eidama Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narės pareigas R.Vanagaitė galbūt siekia apriboti „Plytinės kartodromo“ veiklą.

Teigiama, kad R.Vanagaitė greta kartodromo yra deklaravusi savo gyvenamąją vietą. Esą todėl R.Vanagaitės elgesys, siūlant trumpinti kartodromo darbo laiką, siekiant sumažinti keliamą triukšmą, gali būti veikiamas viešųjų ir privačių interesų konflikto.

Tačiau pati politikė savo kaltės šioje istorijoje neįžvelgia. Portalui diena.lt ji tvirtino, kad jokiais savo veiksmais nepažeidė tarybos nario etikos.

„Aš tik pasirašiau po peticija dėl to kartodromo. Jokiais veiksmais daugiau nesistengiau, kad tas kartodromas būtų uždarytas“, - sakė R.Vanagaitė.

Tarybos narė sakė  nė nežinanti, kas VTEK pasiskundė dėl jos elgesio.

„Nežinau, kas paskundė, kodėl tą tyrimą pradėti reikia. Čia tikrai kažkoks bereikšmis dalykas, kurio aš nesuprantu“, - sakė politikė.


Šiame straipsnyje: vanagaitėVTEKkartodromas

NAUJAUSI KOMENTARAI

aaa

aaa portretas
ot kokia niekinga melage...

1

1 portretas
Na taip, interesu nemato. Posedyje tyciojasi is sportininku, matuoja garsa savo bute salia kartodromo (vieninteliame stebuklingai virsija normas) ir t.t.

kkka

kkka portretas
Melage.... O uz melagingus pranesimus ja nubaus ar ne?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių