Quantcast

Sostinėje rengiamos iškilmingos krepšininkų sutiktuvės

  • Teksto dydis:

Šiandien, rugsėjo 21-ąją, pirmadienį, Vilniaus Rotušės aikštėje vyks sidabro medalius Europos vyrų krepšinio čempionate iškovojusios Lietuvos rinktinės iškilmingos sutiktuvės. Istorinį renginį nuo 17.30 val. tiesiogiai transliuos TV3 televizija, todėl krepšinio aistruoliai rinktinės sugrįžimu galės džiaugtis, kad ir kur bebūtų.

Į kiekvienam krepšinio aistruoliui ir kiekvienam patriotui svarbų renginį atvykti, padėkoti krepšininkams ir pasidžiaugti Lietuvos pergale, kvies žinomi šalies žmonės.

Šventinę ceremoniją ves Mindaugas Stasiulis, prisipažįstantis, kad bus gerokai užkimęs, mat ypatingai aistringai palaikė rinktinę lemiamų kovų metu.

Šįvakar skambės daina, kurios žodžius moka bene kiekvienas lietuvis – „3 milijonai“. Savo pasirodymus dovanos dainininkai Deividas Norvilas-Deivis, Vilija Matačiūnaitė, Marijus Mikutavičius ir legendinė grupė, tik išskirtinėmis progomis scenoje pasirodanti „B‘avarija“.

Renginyje bus įteikti apdovanojimai krepšininkams, skambės jaudinantys sveikinimai, o kiekvienas svečias galės iš arti pamatyti savo mylimus krepšinio aikštelės herojus.

Visi, neabejingi krepšiniui, daugiau nei dvi savaites aistringai sirgo už Lietuvos rinktinę. Pasitikti šalies krepšininkus, grįžtančius su Europos krepšinio čempionato sidabro medaliais į Vilnių, Rotušės aikštę, nuo 17.00 val. kviečiami visi.

Lietuvos krepšinio rinktinės pasiekimai

Antroji vieta užtikrino Lietuvai kelialapį į 2016 metų Rio de Žaneiro vasaros olimpines žaidynes. Finale sekmadienį lietuviai nusileido ispanams.

Iki šiol Lietuvos vyrų krepšinio komanda Europos čempione yra tapusi tris kartus – 1937, 1939 ir 2003 metais. 2007-aisiais lietuviai iškovojo bronzą, o sidabrą laimėjo trečią kartą – anksčiau antrąją vietą Lietuva užėmė 1995 bei 2013 metais.

Informacija vilniečiams ir miesto svečiams

Dėl krepšininkų sutiktuvių renginio nuo 15.00 val. Didžiojoje gatvėje aplink Rotušės aikštę draudžiamas transporto eismas. Nuo 16.00 val. bus dalinai ribojamas transporto eismas J. Basanavičiaus, Trakų ir Vokiečių gatvėmis. 17.00 val., krepšininkus vežant iš Vilniaus oro uosto, galimi trumpalaikiai eismo ribojimai Dariaus ir Girėno, Švitrigailos, J. Basanavičiaus, Trakų ir Vokiečių gatvėmis iki Rotušės aikštės.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis Kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jaunuolis

jaunuolis portretas
o kam vaziuot i vilniu jei paskui jie atvaziuos i kauna ? :D tik kad ziniasklaidoj kazkodel nerasoma kada is vilniaus pabegs i kauna

senjore

senjore portretas
Važiuojam pasveikinti mūsų sidabrinę rinktinės komandą--visi visi, seni ir jauni
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių