Pereiti į pagrindinį turinį

Iš „Re&Solution Property Management“ glėbio bėga ne tik „City“

2009-09-21 21:04
Iš „Re&Solution Property Management“ glėbio bėga ne tik „City“
Iš „Re&Solution Property Management“ glėbio bėga ne tik „City“ / Dovilės Jablonskaitės nuotr.

Bendrovę „Re&Solution Property Management“ pastaruoju užgriuvo bėdos. Ne tik dėl iš Gedimino prospekto išsikraustančios prabangių drabužių ir aksesuarų parduotuvės „City“, tačiau ir dėl kitų prekybinių objektų.

Portalas neseniai rašė, kad „Re&Solution Property Management“ patiria sunkumų ir savo valdomame prekybos centre „Big“. Jo patalpas pastaruoju metu apleido apie 16-a įvairių parduotuvių.

Iš „Big‘o“ išsikraustė ne tik brangesnėmis prekėmis prekiavusios parduotuvės - juvelyrikos, dovanų ar interjero, bet ir paslaugas teikiantys tinklai: kelionių organizatorius „Argoturas“, video nuomos punktas „DVD Planet-club”.

Kada tikėtųsi užpildyti ištuštėjusias patalpas, „Re&Solution Property Management“ Nuomos departamento vadovė Rida Tamkovidaitė nekomentavo: „Mūsų tokia pozicija. Tegaliu pasakyti, kad situacijos nedramatizuojame.“ Ji patikino, kad prekybos centro valdytojai turi strategiją, kaip išjudinti rinką.

Patalpos Gedimino prospekte, kuriose veikė „City“ parduotuvė, priklauso Suomijos „Evli“ turto fondui. Fondo interesus Lietuvoje atstovauja „Re&Solution Property Management“. Ši bendrovė yra ir prekybos centro „Big“ valdytoja.