Quantcast

Renovacija drasko kišenę

Modernizuotas būstas – mažesnių sąskaitų už šildymą garantija. Tokiais šūkiais renovacijos programą garsina verslininkai ir politikai. Tačiau po renovacijos didesnes sąskaitas gavę vilniečiai mano kitaip.

Sostinės Šeimyniškių gatvėje esančio daugiabučio, kuriame gyvena ir politikos veteranas Česlovas Juršėnas su žmona Jadvyga, gyventojai teigia nejaučiantys šiuo metu baigiamų renovacijos darbų naudos. Netgi priešingai – žmonės skundžiasi mokantys žvėriškus pinigus už darbus, kurie taupyti nė kiek nepadeda.

„Renovacija įvyko, o sąskaitos didesnės. Reklamuoja visur, liepia renovuotis. O iš tikrųjų čia yra apgaulė. Sumokėjome 15 tūkstančių – tikrai daug. Bet už šildymą mokame ne mažiau! Pasiskambinam draugams: jie be renovacijos moka mažiau negu mes – po renovacijos. Net nenoriu kalbėti apie tą renovaciją", – atsiduso J.Juršėnienė.

Juršėnai dabar už savo 87 kvadratinių metrų ploto buto šildymą moka daugiau kaip 400 litų per mėnesį, tuo metu nerenovuotame name gyvenantys jų draugai už 8 kv. metrais didesnį butą esą moka nepilnus 300 litų.

Pasak J.Juršėnienės, renovacijos vaisiais piktinasi ir kaimynai. Žmonės esą netgi ruošiasi skųstis darbų kaina ir kokybe. „Mes, kadangi dar dirbam, tai sumokam. Bet kiti žmonės, jie tikrai labai pasipiktinę", – kaimynų gailėjo pašnekovė.

Plačiau apie renovacijos realybę skaitykite rytojaus dienraštyje „Vilniaus diena“


Šiame straipsnyje: renovacijajuršėnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių