Quantcast

Rekonstruotas Vilniaus turizmo informacijos centras

Sostinėje duris vėl atvėrė rekonstruotas Vilniaus turizmo informacijos centro (VTIC) biuras Vilniaus gatvėje.

Po pernai rudenį pradėto patalpų remonto biuras pasikeitė ir tapo patogesnis lankytojams - pakeistas Centro išplanavimas, suprojektuotas atskiras įėjimas iš Vilniaus gatvės į lankytojų salę, patalpos pritaikytos neįgaliųjų poreikiams. Lankytojų salė tapo erdvesnė ir šviesesnė.

Turizmo informacijos centre turistai gali rasti informacinių leidinių apie miestą, apgyvendinimo galimybes, ekskursijas, renginius.

Didelis informacinio terminalo ekranas supažindina lankytojus su 10 teminių maršrutų, skirtų savarankiškam lankymui. Ekrane galima pamatyti maršrutų žemėlapius, objektų aprašymus lietuvių ir anglų kalbomis, trumpus video pristatymus ir filmą apie Vilnių.
    
Pirmoji naujiena - nuo šiol VTIC galima rasti medžiagos ne tik apie Vilnių – Europos kultūros sostinę, bet ir apie Austrijos miestą Lincą. Dvi 2009-ųjų metų Europos kultūros sostines pristato renginių programos bei leidiniai apie kultūrinį gyvenimą.

2009-tųjų turistinį sezoną VTIC žada sutikti dar su viena naujiena. Kovo mėnesio antroje pusėje VTIC centruose bus pradėta platinti Vilniaus miesto kortelė (Vilnius City Card).
Tikimasi, kad atnaujintas Vilniaus turizmo informacijos centro biuras prisidės prie miesto svetingumo įvaizdžio formavimo ir taps dar didesniu užsienio turistų bei lietuvių traukos centru.
    
Atnaujintose patalpose Vilniaus gatvėje įsikūręs VTIC yra atviras lankytojams darbo dienomis nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais nuo 10 iki 16 val. Nuo balandžio mėnesio šis centras dirbs ir sekmadieniais nuo 10 iki 16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių