Quantcast

R.Cicinas pralaimėjo pirmą mūšį prieš TV3

Daininkui Ryčiui Cicinui nepavyko areštuoti UAB „Tele - 3“ piniginių lėšų. Atlikėjo ir jo advokatės prašymą išnagrinėjusi Vilniaus 1-ojo teismo teisėja Renata Kasimovienė ketvirtadienį paskelbė, kad byloje taikyti laiknąsias apsaugos priemones nėra tikslinga.

Už savo ir sūnaus Ado garbę ir orumą 95 tūkst. litų reikalaujantis R.Cicinas kraštutinumo priemonių ėmėsi suabejojęs, ar jam laimėjus bylą, „Tele - 3” turės iš ko sumokėti reikiamą sumą.

Nors jo gynėja teigė, kad šiuo metu bendrovės finansinė padėtis yra labai bloga, kad ji neturi jokio turto, tik finansinius įsipareigojimus, teismui šie argumentai nepasirodė rimti.

R.Cicinas pasijuto įžeistas po TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ parodyto siužeto, kuriame buvo suabejota jo lytine orientacija ir klausta, ar neseniai dainininko ir jos draugės Neringos susilaukto sūnaus Ado tėvas tikrai yra R.Cicinas.

Laidoje buvo prisiminti prieš porą metų sklidę gandai, kad į Kauno klinikas buvo atvežtas vyriškis, labai panašus į R.Ciciną. Vyras reikalavo ypatingo privatumo, mat jam prireikė sužalotos išangės operacijos.

Tąkart laidos kūrėjai nepasikuklino paskambinti pačiam R.Cicinui ir tiesiai šviesiai paklausti, koks, anot medikų, bukas daiktas jį taip sužalojo. Tačiau estrados princas su žiniasklaida nebendavo.

Nors šis siužetas „Nuodėmių dešimtuke“ užėmė pirmą vietą, R.Cicino tai nepradžiugino. Jis pareikalavo paneigimo.

Jau kitoje tos pačios laidos pradžioje buvo transliuotas paneigimo tekstas, lygiai toks pats, kokį buvo surašęs įžeistas dainininkas, bet šiam to pasirodė per maža, jis kreipėsi į teismą.

Kada bus nagrinėjama skundo dalis dėl R.Cicino garbės ir orumo įžeidimo kol kas neaišku. Posėdžio data dar nepaskirta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių