Quantcast

Raudoną šviesoforo signalą įvertino 100 litų

Degant raudonam šviesoforo signalui sankryžą kirtęs vilnietis savo nusižengimą įvertino 100 litų. Pareigūnų toks kyšis nesuviliojo.

Kaip ranešė Policijos departamentas, incidentas tarp vairuotojo ir Kelių patrulių rinktinės pareigūnų įvyko penktadienio rytą Vilniuje, Geležinio vilko gatvėje.

Apie 9.45 val., matyt, labai skubėdamas 29-erių metų vairuotojas pravažiavo sankryžą jau užsidegus raudonam šviesoforo signalui.

Toks jo pažeidimas neliko nepastebėtas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių rinktinės pareigūnų.

Eismo taisykles pažeidęs vairuotojas buvo sustabdytas, tačiau užuot atgailavęs už savo nusižengimą, policininkams ištiesė 100 litų. Pareigūnų toks kyšis nesudomino.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir po apklausos paleistas į namus. Dabar jam teks atsakyti ne tik už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, bet ir už bandymą papirkti pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmų Kalėdų...

Linksmų Kalėdų... portretas
Jei tie "pareigūnai" visuomet būtu tokie budrus... Patys vairuodami kalba telefonais, viršija greitį, nepaiso ženklų, elgiasi kaip patys bjauriausi sovietų lakų mentai. Taisyklės šiame vargo krašte egzistuoja tik tiems, kurie negali jų pažeidinėti - silpniausiems.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Uz skubejima jam kainavo ne 100 litu, o daugiau, dar nervu ir laiko gaisinimo...

siaip

siaip portretas
vietoj tu sup_istu greicio matuokliu reikejo statyt fotoaparatus kurie fotkina vaziuojancius per raudona, jie zymiai didesni kenkejai nei tie kurie virsyja greiti 20km/h
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių