Quantcast

R. Šimašius tikisi, jog jį palaikys ir balsavusieji už A. Zuoką

Perrinkimo Vilniaus meru siekiantis Remigijus Šimašius tikisi, kad jį palaikys ir už oponentą Artūrą Zuoką pirmajame ture balsavę rinkėjai.

„Tikiu savo pergale, bet, be abejo, rezultatai bus matyti sekmadienį vakare, tikrai norėčiau, kad tie rezultatai būtų teigiami“, – žurnalistams sakė R. Šimašius, trečiadienį atvykęs į išankstinius balsavimus Vilniaus savivaldybėje.

„Aš netgi tikiuosi, kad dalis tų rinkėjų, kurie, galbūt, ir mano konkurentą pirmajame ture palaikė, gali apsigalvoti ir pažiūrėti, kad gal vis dėlto verta mane palaikyti“, – pridūrė jis.

Tikiu savo pergale, bet, be abejo, rezultatai bus matyti sekmadienį vakare, tikrai norėčiau, kad tie rezultatai būtų teigiami.

Savo oponentui antrajame ture Artūrui Zuokui rinkimų kovoje jis linkėjo ramybės.

„Ramybė yra svarbi dalis gyvenime, labai svarbus principas. Prieš ketverius metus ta kova buvo panaši, buvo mestos įvairios priemonės, buvo bandoma įvairiai paveikti rinkėjus ir mane, kaip oponentą. Kovą vertinu kaip beatodairišką“, – sakė jis.

R. Šimašius dėkojo jam paramą išreiškusiems į sostinės tarybą neperrinktam socialdemokratų vadovui Gintautui Paluckui, konservatorių kandidatei į prezidentus Ingridai Šimonytei. Tuo metu „valstiečių“ pirmininko Ramūno Karbauskio paramą A. Zuokui jis vadino „dėsninga, atsižvelgiant į vertybes“.

Galutines derybas dėl galimos valdančiosios koalicijos jis sako atidėjęs po rinkimų ir teigia, jog kalbasi su visais, išskyrus A. Zuoko komandą, taip pat ir su tris mandatus gavusiais „valstiečiais“.

„Be abejo, valstiečiai nėra tik Ramūnas Karbauskis, tai yra konkretūs žmonės, išrinkti į tarybą, ir aš juos vertinu gerai“, – tvirtino jis.

R. Šimašiaus žmona tikino, kad jos vyro kandidatavimas yra „nuostolis, o Vilniui gali būti laimėjimas“.

Balsavimas iš anksto antrajame ture vyks visų savivaldybių pastatuose trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 8 iki 20 valandos. Patys rinkimai vyks sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jo Simasiau gejiu liga irgi tave palaikis:-)

Anonimas

Anonimas portretas
Na jau gal vilniečiai atsipeikės,argi jiems reikia gėjų,lezbijankų,ir kad miestą puoštų tų iškrypėlių vėliavos.Tie paradai jų,ką vaikams paaiškinti dėl iškrypėlių eitinių jų bučinių šlykščių.Į Vilnių net nesinori ir važiuoti,čia ne sostinė,o visa gauja psichiškai nesveikų žmonių.

Nu jo

Nu jo portretas
O čia jo žmona nuotraukoj? Pradžioj maniau, kad mama... Kažkaip su broileriu vieno skonio... O gal čia priedanga?... Juk striksi su visokiais nusiorientavusiais... Ne ne, vyrai, saugokit užnugarį...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių