Quantcast

R. Šimašius nesieks trečios Vilniaus miesto mero kadencijos: laikas įvairiems pokyčiams

  • Teksto dydis:

Sostinės meras Remigijus Šimašius sako nesieksiantis trečios kadencijos Vilniaus mero pareigose.

„Grįžtu prie klausimo – ar po dviejų metų sieksiu trečiosios mero kadencijos? Mano atsakymas – laikas pokyčiams. Įvairiems. Liko dveji metai iki miesto 700 jubiliejaus, ir mes ne tik kad nestabdysime, bet judėsime dar didesniu tempu. O kol kas – prisisekite ir mėgaukitės. Arba dar geriau – dalyvaukite kartu. O į Vilniaus merus aš 2023-iaisiais nekandidatuosiu“, – ketvirtadienio rytą feisbuke rašė politikas.

Pasak jo, dvi kadencijos – optimalus laikas įrodyti savo galimybes, pasiekti didelių rezultatų, sukurti ilgalaikius pokyčius. Ir kartu nesusitapatinti su postu, nesusilieti su juo, neprarasti savęs.

„Miestai sparčiai keičiasi, turi keistis ir juos vairuojantys asmenys. Todėl sakau – ruoškitės. Ruoškitės, kad ateinantys dveji metai Vilniuje bus labai didelių ir gerų pokyčių metai, nes turime stipresnę komandą, daugiau žinių, daugiau pasitikėjimo, daugiau pagreičio. Ruoškitės, kad po dviejų metų Vilniuje reikės kito mero ar merės, kuris užtikrins, kad Vilnius būtų nebloškiamas atgal, ir netgi nesitenkins tuo, kas pasiekta, o ves miestą į priekį, ir dar labiau įgalins vilniečius kurti darnų ir veržlų miestą. Dėl to ir apie savo sprendimą paskelbiu jau dabar, – ne paskutinę akimirką, kad užtektų laiko atsirasti stipriems kandidatams, kad jie galėtų pasiruošti šiam darbui, kad vilniečiai turėtų iš ko rinktis. O kad bus iš ko rinktis – neabejoju. Žinau tokių žmonių ne vieną savo komandoje ir aplink. Ką veiksiu aš po dviejų metų? Bus matyti. Ką nors, kas man bus iššūkis, ir labai prasminga“, – mintimis dalijosi Vilniaus meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išėjęs

Išėjęs portretas
Iš veido. Kas jam?

Faktas

Faktas portretas
Sklinda kalbos tarp gėjų, kad Šimašius serga imunodeficitu. Po skyrybų jis linksminosi su laisvės partijos atstovais ir LGBT jaunimu.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimašiui užpakalį skauda išsigydys vėl sieks.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių