Quantcast

R. Šimašius išvyksta į komandiruotes Berlyne, Atėnuose, JAV

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius antradienį išvyksta į pusantros savaitės komandiruotes užsienyje – Berlyne, Atėnuose bei Vašingtone.

Kaip BNS informavo mero patarėjas Karolis Žukauskas, spalio 22–24 dienomis Lietuvos ambasados Vokietijoje ir Užsienio reikalų ministerijos kvietimu, R. Šimašius dalyvaus „Smart Country Convention“ renginyje ir skaitys jame pranešimą apie mobilumą.

Penktadienį meras Graikijos sostinėje skaitys pagrindinį pranešimą apie mobilumą Europos regionų komiteto organizuojamame merų forume.

Iš Atėnų R. Šimašius amerikiečių žiniasklaidos agentūros „Bloomberg“ kvietimu vyks į Jungtinių Valstijų sostinėje rengiamą seminarą bei mokymus merams.

Be minėtų renginių, numatomi ir kiti: Atėnuose R. Šimašius susitiks su miesto meru, JAV numatytas susitikimas su lietuvių bendruomene, žydų organizacijomis.

Mero ir jo skrydžių į Berlyną ir Atėnus bei apgyvendinimo išlaidos bus apmokėtos iš savivaldybės biudžeto, skrydžio ir renginio JAV išlaidas apmokės kviečiančioji pusė, teigė mero patarėjas.

Tačiau tikslios komandiruotės kainos savivaldybė nepranešė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
ŠUDAŠIAU TU DIDŽIAUSE VILNIAUS GĖDA IR NELAIMĖ NUO PIRMOS DIENOS SUKĖLEI TAUTOS PASIBJAUREJIMA VISAS TAVO DARBAS VILNIUJ GEJU PARADAI VILNIAUS VAIKUČIAM PAŽIURET

isvyko

isvyko portretas
liberastu aplankyt

gaus

gaus portretas
eilini nurodyma kaip naikint istorini pavelda ?........
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių