Quantcast

R. Šimašius atšaukia „Šeimų maršo“ renginį: nepatinka – galite eiti į teismą

  • Teksto dydis:

Vilniaus meras Remigijus Šimašius sekmadienį pranešė, kad savivaldybė atšaukia leidimą „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ renginiui gegužės viduryje Vingio parke.

Kaip įraše „Facebook“ paskyroje sekmadienį nurodė sostinės vadovas, šio renginio iniciatoriai aktyviai palaiko Rusijos invaziją į Ukrainą.

„Karas yra aiški riba – jei net jis jiems nepadėjo atsitokėti, mes neleisime, kad renginys taptų platforma kitų žmonių kvailinimui. Nepatinka – galite eiti į teismą, sėkmės“, – rašė meras.

„Jau paprašiau nacionalinių institucijų stabdyti „Yandex“ taksi veiklą Vilniuje. Žinau, kad ministras Marius Skuodis ėmėsi reikalo“, – pridūrė jis.

R. Šimašius taip pat teigė, kad ir būsimi leidimai renginiams nebus išduodami, jei turės „nors mažiausių sąsajų“ su Rusijos propaganda.

„Padarysime viską, kad kasmetinės rusų šventės Vingio parke nebūtų, jei ir toliau ten bet kokiu būdu tiesiogiai ar ne dalyvaus Rusijos ambasada“, – sakė jis.

Tylos nepakaks. Apie režimo palaikytojus net nekalbu – jiems siūlome iškart eiti ten, kur buvo pasiūlyta eiti Rusijos kariniam laivui.

Meras taip pat teigė, kad rusai ir baltarusiai Vilniuje galės koncertuoti „tik tuo atveju, jei bus aiškiai, atvirai ir viešai pareiškę nepritarimą Rusijos arba Baltarusijos valdančiajam režimui“.

„Tylos nepakaks. Apie režimo palaikytojus net nekalbu – jiems siūlome iškart eiti ten, kur buvo pasiūlyta eiti Rusijos kariniam laivui, – nurodė jis. – Bus ir daugiau veiksmų informaciniame kare su Rusijos propaganda – apie juos išgirsite.“

Vilniaus meras taip pat nurodė, kad nutraukia ryšius su buvusiais Vilniaus partneriškais miestais Baltarusijoje ir Rusijoje.

V. Putinas ketvirtadienį pradėjo įsiveržimą į Ukrainą, sukėlusį pasibaisėjimą ir įtūžį visame pasaulyje.

Rusijos sausumos pajėgos veržiasi į Ukrainą iš šiaurės – per Baltarusiją, taip pat rytų ir pietų, bet sulaukia įnirtingo ukrainiečių pajėgų pasipriešinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prisidengia karo momentu Ukrainoje daro savo

Prisidengia karo momentu Ukrainoje daro savo portretas
Šimašius ieško priešų ten kur jų nėra Bijo tiesos sakomos maršo dalyvių .Parazitas visuomet suka savo iškraipytus gyvenimo vingius jam reikiama linkme ,kitus kaltina kad pats save iškeltų aukščiau.

LIETUVOS "DEMOKRATIJA"...

LIETUVOS "DEMOKRATIJA"... portretas
Šiandien Lietuvos "demokratija" pasirodė visame gražume. Uždrausta reikšti savo nuomone visuose portaluose. Neturėsime "Respublikos" ir "Vakaro žinių". Lietuvoje - kaip buvusioje TSRS - viena partija - viena tiesa...teisingiau - TOTALINIS MELAS.

Ar

Ar portretas
Nebus laiko vėliau protestuoti,būtinai dabar kai vyksta karas,pradedu abejoti jų protestais,kažkas nešvaraus čia vyksta,prisidengent šeimomis,tokiu sunkiu laikmečiu.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių