Quantcast

Protestuoti prie Seimo sausio 16-ąją neleista

Protestuoti sausio 16-ąją prie Seimo panorusioms profesinėms sąjungoms ir Algirdo Paleckio vadovaujamam Socialistiniam liaudies frontui planus teks keisti.

Savivaldybės Renginių (susirinkimų) derinimo komisija nedavė leidimo eitynėms Gedimino prospektu, o pačiam mitingui pasiūlyta kita vieta – arba prie „Siemens“ arenos, arba Kalnų parke, rašo delfi.lt.

Apie tai delfi.lt informavo Renginių (susirinkimų) derinimo komisijos pirmininkas, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Virginijus Dastikas. Politikas yra minėjęs, kad tuo metu kaip tik vyks su Sausio 13-osios dvidešimtmečio minėjimu susiję renginiai, todėl mitingams vietos prie Seimo gali ir neatsirasti.

„Yra pasiūlytos kitos vietos, be to, nutarta eitynių neorganizuot – komisija nepritarė, kad būtų eitynės. Pasiūlėme renginį organizuoti tarybos nustatytose vietose – tai yra arba prie „Siemens“ arenos, arba Kalnų parke“, - sakė V. Dastikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va tai tau

va tai tau portretas
ka padarysi,demokratija:)))))tikekimes baltarusiai seimunai kokia nota,ar dar koki protesta iteiks del tokios "laisves" Lietuvoj.Hm, valdzios atstovai taip gina baltarusijos protestuotojais,taip smerkia Lukosenka,gal tiesiog savo tautieciams taip sufleruoja, kad jus lochai nebijokit,mitinguokit kur tik norit, nemusim,nesaudysim,netrucysim,vaidinsim demokratus....kaip manot?

Jonas

Jonas portretas
Kodėl žydai slepia, kad popiežius- apipjaustytas žydas? Juk jeigu žydo bažnyčiai vadovauti paskirtų kokį čiukčį ar čigoną, tai reikštų, kad žydų tarpe nėra žydo, verto vadovauti žydo bažnyčiai... O tokio pažeminimo tautai žydai daleisti negali, todėl žydo bažnyčios vadovu skiriamas tik „tikras“, laiku apipjaustytas žydas. Kompo blokavimas ir trukdymas rašyti komentarus lryto puslapyje yra neteisėtas veiksmas, nes trukdoma laisvai reikšti įsitikinimus. Matyt patys žydai prisipažįsta, jog dialogu nežydiškus įsitikinimus įveikti negali, todėl griebiasi prievartos- blokuoja kompą. Žydai tiki, kad sudarė sandėrį su " dievu" , o aš tikiu, kad žydai sudarė sandėrį su šėtonu. Turiu konstitucinę teisę " turėti įsitikinimus ir juos laisvai reikšti" . Žydai tiki, kad jiems teks " dievo karalystė" , o aš tikiu, kad šėtoniškiems padarams žydams galutinai sudebilėjus, jie bus sunaikinti, kaip niekam nereikalingos atmatos. Kadangi žydams nepatinka mano įsitikinimai, tai jie mane dėl įsitikinimų persekioja, atėmė kompą ir pareiškė įtarimą baudžiamojoje byloje tuo parodydami nepagarbą LR Konstitucijoje įtvirtintai lietuvių teisei turėti nežydiškus įsitikinimus. Matyt landsbrginiai žydai aferistai bijo tiesos...

jk

jk portretas
Mūsų demokratija kaip ir buvusioj CCCP -lozunginė, visos teiosės tik popieriuje ,su kuriuo vadai pasišluosto subinę.Galima kritikuoti tik Lukašenką su Putinu.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių