Quantcast

Pristatoma fotografo Gedimino Žilinsko paroda „Erotica'09“

Teatro arenoje, Vilniuje, birželio 3 d. bus pristatoma mados ir portretų fotografo Gedimino Žilinsko paroda „Erotica'09“. Ją sudaro daugiau kaip 30 ant drobės atspausdintų erotinių nuotraukų.

Didžioji dalis šių tapybą primenančių fotografijų yra atlikta be jokio skaitmeninio patobulinimo („retušavimo“). Nuotraukoms pozavo Lietuvos modeliai ir žinomos moterys.

Parodą „Erotica'09“ sudaro dvi temos: erotiniai portretai, ties kuriais fotografas šiuo metu daug dirba, ir „kūno kalba“, arba improvizacija kūno forma bei faktūra.

„Ši paroda - tai mažas prisilietimas prie tobulo Dievo kūrinio. Kūno grožis gali būti neįtikėtinas, nerealus, tarsi ne iš šio pasaulio. Džiaugiuosi, kad nuotraukose pavyko tai atspindėti, ir tikiuosi, jog tai pamatys ir parodos lankytojai, - sako fotografas G. Žilinskas. - Ypatingai estetišką tapybiškumo įspūdį sukuria ir tai, kad nuotraukos atspausdintos ant drobės“. Šią parodą fotografas rengia kaip savotišką dovaną draugams ir pažįstamiems savo 34-ojo gimtadienio proga.

Fotografijų parodos „Erotica'09“ atidarymas - birželio 3 d., trečiadienį, 19 val. Teatro arenoje Vilniuje (Olimpiečių g. 3). Birželio 5 d. dalis parodos bus perkelta ir eksponuojama prekybos centre „Panorama“ įsikūrusioje parduotuvėje „Crème de la Crème“.


Šiame straipsnyje: Gediminas Žilinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių