Quantcast

Priklausomybės ligų centro finansavimo klausimą žadama išspręsti iki metų galo

  • Teksto dydis:

Vilniaus priklausomybės ligų centro (VPLC) darbuotojams algas gavus tik iki balandžio ir už vieną rudens mėnesį, sveikatos apsaugos ministras žada šią problemą išspręsti iki metų pabaigos.

"Manau, kad mes iki metų pabaigos tuos klausimus būtinai išspręsime. Turime būtinai eiti į talką ir atlyginimus užtikrinti", - žurnalistams ketvirtadienį sakė ministras Vytenis Povilas Andriukaitis.

Pasak naujienų portalo 15min.lt, VPLC darbuotojams Vilniaus miesto savivaldybė skyrė lėšų tik pirmajam šių metų ketvirčiui, bet mažai kas pasikeitė, kai rudenį centrą iš Vilniaus savivaldybės perėmė Sveikatos apsaugos ministerija – iš Ligonių kasų įstaigai pinigų skirta vos už vieną mėnesį.

"Mes gerbiame visus specialistus, nebus jokių problemų, patikėkite. Mes perėmėme didžiulę betvarkę dvejų - trejų metų ir pamėginsime išspręsti. Kiti metai bus geresni", - žadėjo V.P.Andriukaitis.

VPLC direktoriaus pavaduotojo, gydytojo Algirdo Mižutavičiaus teigimu, darbuotojai vienas po kito palieka centrą, daugiausia tai kvalifikuoti specialistai. Įstaiga jų jau prarado apie dešimtadalį, tad likusiems darbo krūviai gerokai išaugo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jokiu finansavimu

Jokiu finansavimu portretas
Narkomanus,pijokus tegu islaiko degtindariai,narkotiku augintojai ir giminaiciai!Jokia cia liga,jei suauge nesugeba suvaldyti savo instinktu megautis tuo ar anuo...jei as turiu priklausomybe sokoladui,saldumynams(kas baisiai kenkia mano sveikatai ir finansams)kazkodel nepriskiria prie ligoniu...

talpint ten Aida ir Vismanta

talpint ten Aida ir Vismanta portretas
keli narkomanu atžalos ilgokai fiksuojami kaip sergantys alergijomis ar disfunkcijomis, o išties reikia gydyt kaip priklauso - po keliolika operacijų šalinant onkloginius darinius jų pūvančiuose kūnuose, dvokia jie
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių