Quantcast

Prie Žemynos progimnazijos netrukus prasidės grandiozinės statybos

  • Teksto dydis:

Žemynos progimnazijos priestatą Vilniuje, Pašilaičiuose už daugiau nei 5 mln. eurų statys konkursą laimėjusios įmonės „HSC Baltic“ ir „Hidrostatyba“, informavo Vilniaus savivaldybė.

4000 kvadratinių metrų priestatas su trimis krepšiniui ir kitoms sporto šakoms tinkamomis salėmis bus statomas vien Vilniaus savivaldybės lėšomis. Kartu bus įrengta ir būtina infrastruktūra – persirengimo patalpos, dušai, sanitariniai mazgai, rūbinės, treniruoklių salė, automobilių stovėjimo aikštelė.

Pasak savivaldybės, esant poreikiui, bus galima naudotis tik centrine aikšte, šalia kurios esančiose išstumiamose tribūnose iš viso tilptų apie 1300 žiūrovų.

Greta planuojama įrengti ne mažiau kaip 74 automobilių stovėjimo vietas. Visa pastato infrastruktūra bus pritaikyta ir neįgaliesiems.

Tikimasi, kad naujas sporto salės priestatas duris atvers kitąmet.

Salėse kasdien galės sportuoti apie 1100 progimnazijos moksleivių, po pamokų jomis naudosis ir sporto mokyklos, klubai ir kiti norintys vilniečiai.

Be Žemynos progimnazijos, priestatai per artimiausius kelerius metus atsiras ir prie Gabijos, Vilniaus Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazijų, bus pastatytas ir Pilaitės gimnazijos stadionas. Visoms statyboms savivaldybė ketina skirti apie 19,5 mln. eurų.

Viešosiose erdvėse Vilniuje šiemet taip pat ketinama atnaujinti 20 krepšinio aikštelių ir 5 stadionus prie sostinės mokyklų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wanda Dooley

Wanda Dooley portretas
„Google“ už kiekviena darbo savaite internetu sumokejo nuo 5000 iki 8000 euru. Aš uždirba pirma savaite 7286 € iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o laisvalaikiu dirbau 2 valandas per diena. kiekvienas žzmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti tik po šios svetaines. >>>>>>>>>>>>>> www.WorkLinks3.com

hahaha

hahaha portretas
net straipsniu pavadinimai su rusiskais zodziais...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių