Quantcast

Prie Seimo atvyko riaušių policija – prieš protestuotojus panaudotos ašarinės dujos

Prieš Seimo rūmus užblokavusius protestuotojus policija antradienio vakarą panaudojo ašarines dujas.

Prie parlamento rūmų atvykę vadinamosios riaušių policijos pareigūnai ėmė po vieną išvesti aršiausius mitinguotojus, paleido ašarinių dujų srovę, pradėjo stumti juos nuo įėjimų į Seimą.

Prieš kelis mitinguotojus panaudota jėga.

Pareigūnai su skydais taip pat atkirto žmones nuo vidinio Seimo kiemo vartų, kuriuos mitinguotojai buvo užblokavę. Taip sudaryta galimybė parlamentarams išvažiuoti iš stovėjimo aikštelės.

Žmonės savo ruožtu šaukia „Gėda“.

Prie Seimo yra atvykę trys greitosios medicinos pagalbos ekipažai, keletas žmonių nukentėjo. BNS žurnalistams fiksavo mažiausiai pora asmenų subintuotomis galvomis, kitiems nukentėjusiesiems plaunamos akys, veidas, nes jiems kliuvo ašarinių dujų.

Keli tūkstančiai žmonių antradienį buvo susirinkę prie Seimo išreikšti nepritarimą Vyriausybės planuojamiems ribojimams, skirtiems imuniteto nuo koronaviruso neturintiems ir nesitestuojantiems žmonėms.

Pasibaigus Seimo posėdžiui dalis protestuotojų užtvėrė išėjimus iš parlamento rūmų bei išvažiavimą iš vidinio kiemo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

TIESA

TIESA portretas
VARYKITE NE TIK IS SEIMO BET IS LIETUVOS PONA K E P E N I USPASCHIH I .Jei nera civid tai ko spekuliuoja is krano vandeniu atseit gydanciu/ POLICIJA MAZAI IKRETE DEBILAMS REIKEJO DUOTI I KAILI KAD SISIOTU KRAUJAIS

Neapsigaukite

Neapsigaukite portretas
riausininkai , sprogdintojai gali buti tie patys uzsakyti smogikai liberalu, demokratu partiju sunys...

Vita

Vita portretas
Ka ten veikė Asta mokytoja,Lobovas,Celafanas,kam yra jie ten buvo reikalingi?Žmonės nukentėjo,buvo paleistos dujos,bet jėgos struktūrą su raspiratoreis..Kiek žmonių nukentėjo apie tai nekalbama.Kažkodėl suskaičiavo kiek farų.Vienur 4,10,kiti farų.Juk smurtas nėra pateisinamas,bet jis yra.
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių