Quantcast

Prie „Litexpo“ parodų rūmų – eismo chaosas

Susiruošę į statybų parodą RESTA 2012 prie „Litexpo“ parodų rūmų gali neberasti savo automobilio – pastatyti neleistinoje vietoje nutempiami.

„Prie „Litexpo“ rūmų, Laisvės prospekte, abiejose kelio pusėse pristatyta daugybė automobilių. Tie, kurie pastatyti neleistinoje vietoje, masiškai nutempiami. Dabar stoviu kamštyje, nes jau sutriko eismas“, – paskambinusi į redakciją pranešė viena lrt.lt skaitytojų vilnietė Simona K. Dėl šios padėties yra sutrikęs eismas Laisvės prospekte.
Šiuo metu Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksta 19-oji statybos ir remonto paroda RESTA 2012.

Kaip LRT interneto tarnybą informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių atstovė Evelina Pagounis, kol kas oficialiai nutempti keturi automobiliai, tačiau pranešama dar apie keletą. Nutempiami tie automobiliai, kurie pastatyti neleistinoje vietoje.

„Pastebėjusi pažeidimą, tai identifikavusi, policija iškviečia susisiekimo paslaugų firmą, kuri nutempia neleistinoje vietoje: nesilaikančių kelio ženklų ar ženklinimo, draudžiančių stovėti tam tikroje vietoje, trukdančių transporto ar pėsčiųjų eismui, stovinčių ant šalitgavių ar pan., automoblius“, – sakė E. Pagounis.

Už priverstinį transporto priemonių nutempimą vairuotojai SĮ „Susisiekimo paslaugos“ privalo sumokėti 200 litų. Tokį mokestį yra patvirtinusi Vilniaus miesto savivaldybės taryba, įvertinusi su priverstiniu transporto priemonių nugabenimu susijusias išlaidas. Pažeidusieji Kelių eismo taisykles (KET) priversti sumokėti 50-100 litų baudą policijai. Per metus sostinėje nutempiama daugiau kaip 1000 automobilių.


Šiame straipsnyje: Litexpoeismaskamščiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ohh

ohh portretas
Puiku, jau pries 10val. ivaziuojancius i gatve link Litexpo.... pasitiko plyta su policininkais salia jos :( Tai reiske, kad apskritai ivaziuot ir paieskot vietu stovejimui neleidziama - statyk kur nori (cia toks treciuju pasaulio saliu atrakcionas - kad pajustum, kad tikrai gyveni Zimbabvej). Eidami pesciomis (automobili pastatem gatvej, kaip ir sureguliavo policija) matem maziausiai kelis simtus laisvu vietu - visas placios gatves link Litexpo pakrastys i abi puses, visiskai tuscia aikstele prie Elektromarkto, pusiau uzpildytos lauko aiksteles salia Litexpo, visiskai tuscios naujai atitvertos stovejimo vietos ant pievos kaireje gatves puseje.... Vnz., isvada tokia - nebutu policijos su ta kvaila plyta, niekas ir nebutu states gatvej - parodos aikstelese vietu butu pritruke nebent per vidudienio pika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių