Quantcast

Prezidentė sakė į labdaros mugę atėjusi pilnomis kišenėmis pinigų

  • Teksto dydis:

Į šeštadienį Vilniuje, Simono Daukanto aikštėje, vykstančią tradicinę nevyriausybinių organizacijų kalėdinę labdaros mugę prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia atėjusi pilnomis kišenėmis pinigų.

„Prisipažinsiu, kad man iškeitė (pinigų - BNS), kad kiekvienai organizacijai galėčiau kažką įmesti. Pilnos kišenės pinigų“, - mugėje žurnalistams sakė valstybės vadovė.

Ji pasidžiaugė, kad šiemet mugėje dalyvauja gausiausias renginio istorijoje dalyvių skaičius - daugiau kaip 50 nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių iš visos Lietuvos.

„Svarbiausia, kad tai yra per 50 nevyriausybinių organizacijų, tai yra savanoriai, tie žmonės, kurie visus metus dirba, kad padėtų kitiems žmonėms, - tai ir neįgaliųjų organizacijos, ir vaikai, ir globos namai. Jie (...) didesne dalimi dovanoja man kažką, nes juos globoju, o aš mėginu aukoti kiekvienam, kiekvienoj palapinėje“, - sakė prezidentė, paklausta, ką įsigijo mugėje.

Labdaros mugėje galima ne tik susipažinti su nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių veikla, bet ir įsigyti šventės dalyvių sukurtų gaminių, atvirukų, kitų suvenyrų.

Pasak D.Grybauskaitės, šis renginys - mėginimas padėti nevyriausybinėms organizacijoms dar kartą priminti apie save, parodyti, ką jos nuveikė per metus ir „pasidžiaugti, kad tokų žmonių, organizacijų yra“.

Ši kalėdinė mugė vyksta penktą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KęstasBr.

KęstasBr. portretas
Dujos Turkijai, o turkiškas maistas išstumia lietuvišką: Pietinė dujotiekio iš Rusijos atšaka, kuri turėjo perduoti pigų rusišką kurą Europai, neš tas dujas Turkijai. Na o turkai atsidėkos maistu, kuris rusams pakeis lietuvišką. Ačiū Prezidentei Grybauskaitei. Kiekviena Prezidentės Grybauskaitės pergalė yra kiekvieno lietuvio pralaimėjimas. Kam tarnauja Prezidentė Grybauskaitė? Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

kas jai,ji vargsu nesupranta,kai kubilius pensijas mazino

kas jai,ji vargsu nesupranta,kai kubilius pensijas mazino portretas
ji tylejo,kas jai ,ji soti jei nereikia nei uz buta moketi ,nei komunalinius mokescius.viska sumokam mes mokesciu moketojai.kaip sakoma sotus ir turtingas,alkano ir vargso neatjaucia.

Pensininkas

Pensininkas portretas
O pas mus tuscios kisenes Nei uzdirbti,nei pavogti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių