Quantcast

Prapuolėlės istorija – su laiminga pabaiga

Penkiolikametė kaunietė, kurios paieška praėjusią savaitę ant kojų sukėlė policiją ir miestiečius, atsirado. Gabrielė Griniūtė savaitgalį jau bendravo su artimaisiais.

“Taip, Gabrielė atsirado. Ji gyva ir sveika. Pasakojo, kur buvo, tačiau, nepasitarusi su tyrėjais, nenorėčiau nieko komentuoti. Mes visi dar esame ištikti šoko. Gabrielė pati paskambino, pasakė, kur yra. Mes nuvažiavome ją ir pasiėmėme. Džiaugiamės. Nieko blogo jai neįvyko”, – vakar popietę “Kauno dienai” sakė paauglės mama Kristina.

G.Griniūtė iš namų buvo dingusi trečiadienį. Paauglės mama tada sakė nujaučianti, kad dukra galbūt sugalvojo kur nors išvažiuoti.

"Jaučiau, kad Gabrielė trečiadienį nenorėjo eiti į mokyklą. Pirmą pamoką praleido ir išėjo tik į antrą“, – tąsyk jaudinosi gimnazistės mama Kristina Jasiulionienė.

Moteris gavo žinių iš mobiliojo ryšio bendrovės, kurios paslaugomis naudojosi nepilnametė, kad paskutinį kartą Gabrielė mobiliuoju telefonu naudojosi dingimo dieną, apie 12.30 val., ties Rumšiškėmis.

Per pastaruosius porą metų Kaune buvo dingusios dvi merginos, kurių viena nerasta iki šiol, o antrosios likimas buvo tragiškas. G.Griniūtės artimųjų pagalbos šauksmas netruko sukrėsti miestą.

K.Jasiulionienė neslėpė nuo žurnalistų, kad prieš metus ir du mėnesius Gabrielė taip pat buvo dingusi. "Ji nesileido į kalbas apie praėjusio dingimo motyvus", – atviravo mergaitės mama.

Moteris sakė dukrą esant labiau uždaro būdo. "Artimų draugų neturėjo. Knirpdavo internete, tačiau su kuo ir apie ką susirašinėdavo, nepasakojo, nors buvome artimos ir gana geros draugės", – pasakojo K.Jasiulionienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių