Quantcast

Popiežiaus Jono Pauliaus II viešnagę Lietuvoje įamžins jo vardo bažnyčia

  • Teksto dydis:

Popiežiaus Jono Pauliaus II apsilankymo Lietuvoje 25-ąsias metines įamžins jo vardo bažnyčia Vilniuje, Pašilaičių mikrorajone.

Šv. Jono Pauliaus II istorinio vizito metinės bus paminėtos šiemet rugsėjo 4-ąją, praneša Vilniaus arkivyskupija.

Besikuriančioje Vilniaus Šv. Jono Pauliaus II parapijoje Pašilaičiuose jau prasidėjo parengiamieji katalikiškos mokyklos statybos darbai. Planuojama, jog naujoji mokykla duris atvers 2019 metų rugsėjį.

Pasak arkivyskupijos, prieš 25-erius metus pirmą kartą Lietuvą aplankiusio popiežiaus vizitas, jo paties žodžiais, žymėjo „skirtumą tarp vakarykštės ir šios dienos“ tiek laisvės keliu pirmuosius žingsnius žengiančiai valstybei, tiek Katalikų bažnyčioje Lietuvoje.

Šį rugsėjį Lietuvoje laukiama popiežiaus Pranciškaus vizito. Šventasis Tėvas šalyje lankysis rugsėjo 22–23 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vatikanas

vatikanas portretas
pats kaltas nuo viduramziu degines nekaltus zmones nepanaikines celibato ir iki siol su pidokunigais mulkina zmones o pati Galva dangsto nusikaltelius kurie seniai butu savo vietose jei tai butu eiliniai bet matai juos globoja Dievas tai kokia dar gali buti konfrontacija su juo nors Kristus butu kitos nuomones..../netikekit netikrais pranasais/ ir Dievas sunui pritartu bet musu /dievukai/ turi savo nuomone o tie paprociai taip iauge i ju samone kad dargi minties negali daleisti kad celibata seniai reikejo naikinti o graziais pazadais jaunimas jau netiki .....

Rapolas

Rapolas portretas
Eina grynas puolimas ant musu tikejimo, kuris pokario laikais mus issaugojo. Negi neaisku, kad tai eina is masoniskuju rytu, kurie galimai finansuoja ir muslimu verzimasi i ES.

Kam Lietuvoje tiek modernistiniu baznyciu?

Kam Lietuvoje tiek modernistiniu baznyciu? portretas
Lietuvoje dabartiniai kulto pastatai "baznycios" neturi jokio sakralumo.Didziulai avangardiniai pastatai pilni tustybes ir nera juose dvasingumo.Tai Vatikano II susirinkimo klaida ,reformuojant viska sunaikinant netgi liturgija,staciatikiai isaugojo senaja Dieviskaja liturgija ,SIMTMECIUS.Katalikai savaja gi sunaikino,kaip dabartiniai kunigai sunaikino ir isgreiove daugybe senuju altoriu.Lietuva istiks toks pat likimas kaip ir europos salis,Prncuzijoje ,Amerikoje ir kitose zemynuose uzdarinejamos,parduodamos,nugreunamos Kataliku baznycios nes neliko zmoniu jas lankanciu.Pasiziurekite i Lietuvos kaimus,tuscios baznycios ,vienas kunigas aptarnauja/2-3-4 parapijas.sOVIETINIAIS LAIKAIS BUVO VEIKIANCIOS-6-7 BAZNYCIOS MIESTE IR BUVO PILNOS,O DABAR KUNIGU ,VYSKUPU SKANDALAI ATSALDE IR DIDZIAUSIUS KATALIKUS NUO BAZNYCIOS LANKYMO.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių