Quantcast

Policija žada griežtą kontrolę Velykų savaitgalį: Vilniuje užtveriami keliai

Policija šventinį Velykų savaitgalį žada sugriežtintą judėjimo tarp savivaldybių kontrolę, tame tarpe ir Vilniaus savivaldybėje. Vilniuje žadama užtverti kelius, be rimtos priežasties patekti į sostinę nebus leidžiama.

Siekiant, kad šalia kontrolės postų nenusidriektų transporto priemonių eilės, prašoma visų gyventojų pasirūpinti kelionės tikslą pagrindžiančiais dokumentais. Policijos departamento teigimu, kiekvieną šventinio savaitgalio dieną šalyje patruliuos iki 1,5 tūkst. įvairių tarnybų pareigūnų.

„Policija intensyviai ruošiasi, išskirtinis savaitgalis, tai tikrai daug pajėgų numatyta dirbti. Į pagalbą pasitelkėme visus savo socialinius partnerius, kurie padės. Tikimės, kad dirbs iki 1,5 tūkst. maždaug įvairių tarnybų pareigūnų kiekvieną dieną. Apie 1,1 tūkst. policijos pareigūnų, po kelis šimtus kitų institucijų“, – Eltai penktadienį teigė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos departamento atstovo teigimu, siekiant efektyviai užtikrinti judėjimo kontrolę tarp savivaldybių policija steigs tiek stacionarius, tiek mobilius kontrolės postus.

Gyventojus, kuriems dėl svarių priežasčių šventinį savaitgalį būtina keliauti tarp savivaldybių, policija ragina pasirūpinti reikiamais dokumentais, kad prie kontrolės postų nesusidarytų eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilypas is balbieriskio

pilypas is balbieriskio portretas
sedet namie , snargliai, keliautojai suknisti

Da Luna

Da Luna portretas
antrus metus iš nesąmoniu kurinių imta ir išgalvota fokusa sumanė, išlaikytiniai juk nėra kur ju dėti per dydelio kiekio yra suformotos tokio lygio tarnybos o ten juk bėga toki nora rodyti tik tinginiai naršo darbo juodo nenori taip ten lenda ,tik fokusa kurti, gėda reikia turėti gatvėse reikia remonto juk po žiemos keliu remontui tos pinigus skirkime nauda tikra bus o čia matai kelius uždaro žmoniu patikras kuria lyg taip ne mes esame būtųme nusidėjaliai pabėges iš kalėimo, arba narkotiku gabentojai, jeigu ir suserga žmogus taip yra visos pagelbos tam reikalui sukurtos kokius pinigus mėto tam reikalui ir dar ne viskas kur skiepai juk skiepijasi ligos atvejai mažėti turi, po karo tokiu esu nemates net karo metais augome tėvai bėgo nuo bombordavimo bombonešiu atskrendant, bėgome slieptuvėm o po liektuvo išmetytu bombu žiūrime nepažistame gatviu keliu išgriautu namu gatviu užtvertu, o ten buvo bėdos o dabar kas viksta ir dėl kuo nuo vieno velnio vilko bėgom ant kito užšokome meškos, gėda

Anonimas

Anonimas portretas
Policija gavo slapta nurodyma pastatyti prie uztvaru kulkosvaidzius. Laukia liaudies sukilimo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių