Quantcast

Policija: dėl „Laisvės kelio“ susidarė spūstys

Sekmadienio vakarą nuo Vilniaus iki Baltarusijos pasienio surengus „Laisvės kelio“ akciją, šiame ruože susidarė automobilių spūstys.

„Incidentų nebuvo (akcijos metu – BNS), išskyrus dideles spūstis. Tiek į priekį važiuojant, tiek dabar grįžtant. Tai turbūt neišvengiama“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

„Dabar pats važiuoju Minsko plentu. Spūstis praktiškai nuo Nemėžio iki Vilniaus. Gal ir toliau“, – tvirtino jis.

Tarp Nemėžio ir Vilniaus – kiek daugiau nei dešimt kilometrų.

Pasak R. Matonio, akcijos dalyviai šiek tiek per vėlai išsiruošė į „Laisvės kelią“.

„Nors kai toks žmonių ir automobilių srautas, turbūt nelabai įmanoma išvengti spūsčių. Nėra tiek daug kelių ir privažiavimų, žmonės per visus bandė važiuoti, bet visur turbūt stovėjo gana ilgai“, – teigė jis.

Sekmadienio vakarą Lietuvoje vyko už demokratines permainas savo šalyje kovojančių Baltarusijos žmonių palaikymo akcija. Tarp Vilniaus Katedros aikštės ir pasienyje esančio Medininkų memorialo – 32 km – apie 50 tūkst. žmonių susikibo rankomis į gyvą grandinę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
"Laisvės kelias" tai Baltarusijos genocido vykdytojai. Nori įvesti į Baltarusiją NATO, rėkiant "rusai puola" ją sunaikinti ir pradėti karą su kaimynais Rusais, štai jų kėslai. Baikeriai, čia jums ne baikos, mąstykit ne su sėdimąją, o nors su šikamąja. Negi nežinote, kad Lietuvos nepriklausomybė buvo duota be kraujo, išgama Vytautas norėdamas pademonstruoti esantis nepriklausomybės iškovotojas, prisišaukė kraujo. Tokios pat sąlygos buvo suteiktos Latvijai, Estijai kurie apsiėjo be kraujo.

Laisve

Laisve portretas
Jau gavome ta laisve - laisve plauti tualetus Anglijojose bei Norvegijose. Dabar ir Baltarusams norime ikisti tokios pat laisves
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių