Quantcast

Po vestuvių – tiesiai į džiungles

Praėjusį šeštadienį Vilniaus Bernardinų bažnyčioje aukso žiedus sumainę Mindaugas Stankevičius ir jo išrinktoji Ieva Vaičikauskaitė sakė, kad pirmiausia švenčia ne vestuves, o draugystės dešimtmetį.

Porą sutuokęs kunigas Julius Sasnauskas jai palinkėjo gražaus gyvenimo kelio.

Išskirtinė suknelė

28 metų nuotaka buvo pasipuošusi išskirtinio dizaino suknele, kurią pasiuvo jos draugė. „Rankomis“, – patikslino Ieva.Metais vyresnis jaunikis vilkėjo tamsiai mėlyną kostiumą.

Ieškant vestuvinių drabužių jiems neteko sugaišti daug laiko – viską gavo, surado nesunkiai.

Tad ir tie rūpesčiai, kaip tvirtino pora, nei prailgo, nei apkarto.

Draugavo dešimtmetį

Iki santuokos komunikacijos specialistė I.Vaičikauskaitė ir vienos bendrovės direktorius M.Stankevičius draugavo net 10 metų. Kaip pokštavo jaunikis, žmonės esą tiek negyvena. Susižadėjo juodu prieš penkerius metus, apsigyvenę po vienu stogu.

Tad kodėl tiek laiko delsė tuoktis – gal kuris studijavo ar dirbo užsienyje ir buvo labai užimtas?

„Ne. Tiesiog norėjome atšvęsti savo draugystės dešimtmetį. Greičiau švenčiame tą draugystės dešimtmetį, o ne vestuves“, – netikėtą atsakymą pateikė jaunieji.

Pagaliau surimtėjęs, nugalėjęs jaudulį jaunikis dėstė, kad juodu su sužadėtine rimtai ruošėsi santuokai, sąžiningai lankė jaunavedžių kursus Bernardinų bažnyčioje.

„Manau, tie kursai – pakankamai šiuolaikiški. Viskas, apie ką ten pasakojama, – įgyvendinama“, – sakė jaunikis ir pridūrė, kad jie tikrai davė naudos.

„Buvo septynios paskaitos. Labai fainos, vyko mažose grupėse“, – pamokėlėmis džiaugėsi ir nuotaka, po santuokos pasirinkusi vyro pavardę.

Įdomus medaus mėnuo

Kiek Stankevičiai planuoja turėti vaikų?

„Kiek Dievas duos, – tvirtai sakė nuotaka. – Tuo tikėdami, ir ėjome prie altoriaus.“Povestuvinę kelionę Stankevičiai suplanavo išties egzotišką – į Singapūrą ir Borneo salą. Pasitarę su draugais keliautojais, šią kelionę jie pasirinko patys. „Tai – pati egzotiškiausia mūsų kelionė, į kurią leidžiamės drauge, – sakė Ieva. – Keliausime 16 dienų.“

Singapūre bene šešerius metus gyvena jos draugė Dovilė, ištekėjusi už singapūriečio. Keturių dienų kelionę po Singapūrą jaunavedžiams suplanavo būtent Dovilė.

Tada pora vyks į Malaizijai priklausančią Borneo salos dalį. Ten jaunieji planuoja aplankyti kelis nacionalinius parkus, kurie – lyg tikros džiunglės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
o man suknelė nepatiko - per daug pliko kūno, nesubtilu, neskoninga. Tiesiog kaip "garsioji" Pronina...

pf...

pf... portretas
Na, viliuosi, kad suknelės viršutinėje ir vidurinėje dalyje yra neperšviečiamas pamušalas, kad gal gerai nematyti, kad suknelės viršutinėje ir vidurinėje dalyje yra privalomai , turintis pagal padorumo supratimą būti, pamušalas. Nes priešingu atveju, su tokia suknia ir gatve , o juo labiau į bažnyčią eiti būtų gėda, kai visi kas nori galėtų matyti, ar moteriškė yra madmuazelė, ar madam :))). O šiaip, tai, žinoma, reikia džiaugtis, kad nors ir iš kito galo, bet, vis gi prie altoriaus priėjo:)

Nu jo

Nu jo portretas
Tik i baznyciasu tokia suknele.Kaskaip reikia skirti kur ir kaip rengtis:)
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių