Quantcast

Pirmadienį sostinėje pagerintas 101-erius metus laikęsis šilumos rekordas

Pirmadienį sostinėje pagerintas 101-erius metus laikęsis tos dienos šilumos rekordas, pranešė Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba.

Spalio 14 dieną čia oras sušilo iki 20,5 laipsnių šilumos – puse laipsnio daugiau nei ankstesnis šilumos rekordas, užfiksuotas 1918 metais.

Anot meteorologų, pirmadienį pagerinti ir kai kuriuose kituose Lietuvos miestuose pernai spalio 14-ąją užfiksuoti šilumos rekordai.

Šilčiausia pirmadienį buvo Varėnoje, kur užfiksuota 21,9 laipsnio šilumos – pusantro laipsnio daugiau nei pernai, taip pat rekordai sumušti Kybartuose, Kaune, Utenoje ir Dotnuvoje.

Artimiausiomis dienomis sinoptikai prognozuoja irgi rudeniškai šiltus orus – kai kur oras turėtų sušilti ir iki 19-os laipsnių.


Šiame straipsnyje: Vilniusšilumos rekordasruduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Geofizikas proistorikas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

Geofizikas proistorikas inž. ROMUALDAS  ZUBINAS  portretas
SENIAUSIOS ŽEMĖJE LIETUVIŲ KALBOS DĖKA YRA ATRASTI TREČIASIS IR KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIMAI! PAGAL JUOS, ŠIAURINIS ŽEMĖS PUSRUTULIS NUOLAT KRYPSTA Į SAULĘ, PIETINIS - NUO SAULĖS! TODĖL ŠIAURINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE VIS LABIAU ir LABIAU ŠYLA KLIMATAS, PIETINIAME - VIS LABIAU ŠĄLA! Nuo 2500-jų metų Šiauriniame Žemės pusrutulyje bus TIKTAI DIENA ir VASARA, Pietiniame - TIKTAI ŽIEMA ir NAKTIS!

Anonimas

Anonimas portretas
kaz kaip keistai iseina.anksciau buvo salciau ir sildyma pradedavo zymiai VELIAU ! dabar noretu sidyti visus metus ! durniu laivas !!!!!!!!!!!!!

...

... portretas
ACH: "Pirmadienį sostinėje pagerintas 101-erius metus laikęsis tos dienos šilumos rekordas" - tai 100 metų reikėjo laukt KOL buvusi šiluma sugrįžo, o kažkas KLIEDI apie visuotinį klimato atšilimą... - tai juk TIK 'gudručių' siekiai pasipinigaut mūsų visų sąskaita: KIEK tuomet automobilių buvo?..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių