Quantcast

Patirti puikių įspūdžių kviečia Vilniaus šventė

  • Teksto dydis:

Nuo penktadienio iki sekmadienio pavakarės gražiausiose Vilniaus erdvėse šurmuliuoja tradicinis festivalis „Sostinės dienos“.

Penktadienį „Sostinės dienas“ pradėjo Dūzgiantis prospektas – kaimynystės ir bičiulystės susitikimo vieta, Gero maisto krantas prie Baltojo tilto, Stiliaus lokacija, pristatanti naujausias dizainerių kūrybines idėjas, Knygų aikštė prie Katedros, Pramogų parkas vaikams ir šeimoms Didžiojoje pievoje prie Baltojo tilto ir pažinti Lietuvą skatinanti Turizmo gatvė prie Lukiškių aikštės.

Vilniečiai bei jų bičiuliai, apsilankę „Sostinės dienose“, susipažins su naujausiomis vizualiųjų menų ekspozicijomis, gurmaniškomis naujovėmis, atras unikalius dizaino ir meno dirbinius, o vėlų vakarą prie Baltojo tilto išvys 3D vaizdo projekciją „Prisiminimai“.

Šeštadienio vakarą koncertą „Draugams“ dovanos Gytis Paškevičius su grupe.

Festivalio rengėjai primygtinai rekomenduoja šventės dalyviams dėvėti kaukes, kai nėra išlaikomas saugus, ne mažesnis kaip 2 metrų atstumas nuo kitų asmenų. Taip pat visiems dalyviams ir žiūrovams būtina žinoti, jog turint viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių į renginio vietą geriau nevykti ir renginyje nedalyvauti.


Šiame straipsnyje: sostinės dienosšventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kad dekui, nedomina

Tai kad dekui, nedomina portretas
Ir ka tokiu puikiu oru gali domint buvimas minioje ir miesto dulkese bei stebeti vilnietes, visuotinu sutarimu pripazintas bjauriausiomis pasauly. Negabios, negrazios, nesveikos. Snukiai kibiro dydzio ir oda zaliai ruda kaip supuvusiu bulviu. Fe. Kojikes sudziuve, taliju vietoj backos pavidalo puzrai, sedynes kauletos. Akys srutu spalvos ir plaukai kaip gyvuliu, dvokia ir uzjuode. Kutvelos ir kaip jos smurdi... Baikit, ka jos gali pasiulyt isskyrus smarve ir bjaurasti. Fui. Nuomone cia. Apie Vilniu ir jo issigimeliu klipatu populiacija.

Klpd.

Klpd. portretas
Gerai kad žiniasklaida bent praneša kas kada. Ypač apie nemažus renginius. Bet kartu galėtų(straipsnio gale ) pridėti konkrečią info su prekybos vietų kainomis ir kt. rinkliavom primetamom prekiautojams ar dalyviams:D) Manau būtų nemažas įspūdis skaitytojams:D)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių