Quantcast

Pasiūlymas: kelionė už 1 litą

Ketvirtadienio vakarą praeivius prie Baltojo tilto stebino neįprastas reiškinys – nusidriekusi tūkstantinė žmonių eilė, susigundžiusi pasiūlymu į Rygą, Taliną ar Varšuvą nuvykti už vieną litą.

Pigiųjų kuponų dalybos turėjo prasidėti 21 val. Tačiau kai kurie gudruoliai prie "Eurolines LuxExpress" palapinės rinkosi net prieš porą valandų.

"Stoviu čia jau nuo septintos valandos vakaro. Labai noriu nusipirkti kelis kuponus. Mielai aplankyčiau Varšuvą ir Taliną"“, – sakė kelionių ištroškusi Natalija Šeškevič.

Kadangi kiekvienas pirkėjas gali įsigyti net keturis kuponus viena kryptimi, ji tikino, jog būtinai paims kiek gali daugiausia.

"Tokios akcijos padaro gerą reklamą bendrovei. Manau, kad visi laimingai įsigiję bilietus ir toliau rinksis šios firmos pasiūlymus, nes visada tikėsis nuolaidų", – tvirtino vilnietė.

"Eurolines LuxExpress" Baltijos regiono pardavimo vadybininkas Martinas Lantsas portalui pasakojo, kad ši akcija daroma tik iš draugiškų paskatų.

"Šiais metais Vilnius yra Europos kultūros sostinė, taigi pagalvojome, kodėl gi nepadovanojus jos gyventojams galimybės pigiai aplankyti ir kitus miestus. Tai tik dar viena puiki galimybė pakeliauti", – teigė iš Talino atvykęs "Eurolines" atstovas.

Tūkstančio bilietų skaičius, anot M.Lantso, taip pat neatsitiktinis, nes šiemet Lietuva mini ir tūkstantmečio jubiliejų.

Po renginio paaiškėjo, kad kelionių organizatoriai buvo dar dosnesni, nei žadėjo, ir už vieną litą pardavė dviem šimtais kuponų daugiau, nei buvo skelbta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių