Quantcast

Pasiūlymas: į Rygą, Taliną ar Varšuvą už vieną litą

Ketvirtadienio vakarą praeivius prie Baltojo tilto stebino neįprastas reiškinys - nusidriekusi tūkstantinė žmonių eilė, susigundžiusi vienos bendrovės pasiūlymu į Rygą, Taliną ar Varšuvą nuvykti už vieną litą.

Teko ilgokai palaukti

Pigiųjų kuponų dalybos turėjo prasidėti devintą valandą vakaro. Tačiau kai kurie gudruoliai prie „Eurolines LuxExpress“ palapinės rinkosi net prieš porą valandų.

„Stoviu čia jau nuo septintos valandos vakaro. Labai noriu nusipirkti kelis kuponus. Mielai aplankyčiau Varšuvą ir Taliną“, - portalui sakė kelionių ištroškusi Natalija Šeškevič.

Kadangi kiekvienas pirkėjas gali įsigyti net keturis vienos krypties kuponus, ji tikino, jog būtinai paims kiek gali daugiausiai.

„Tokios akcijos padaro gerą reklamą kompanijai. Manau, kad visi laimingai įsigiję bilietus ir toliau rinksis šios firmos pasiūlymus, nes visada tikėsis nuolaidų“, - tvirtino vilnietė.

Dovana vardan draugystės

„Eurolines“ Baltijos regiono pardavimo vadybininkas Martin Lants portalui pasakojo, kad ši akcija yra daroma tik iš draugiškų paskatų.

„Šiais metais Vilnius yra Europos kultūros sostinė, taigi pagalvojome, kodėl gi nepadovanojus jos gyventojams galimybės pigiai aplankyti ir kitus miestus. Tai tik dar viena puiki galimybė pakeliauti“, - teigė iš Talino atvykęs „Eurolines“ atstovas.

Tūkstančio bilietų skaičius, anot M.Lants,  taip pat neatsitiktinis, nes šiemet Lietuva mini ir tūkstantmečio jubiliejų.

„Tai yra mūsų dovana žmonėms, tikiuosi, visi liks patenkinti kelionėmis. Džiugu matyti tokią minią, susirinkusią čia prie palapinės. Atrodo, žmonės tikrai nori keliauti“, - džiaugėsi pardavimų vadybininkas.

Po renginio paaiškėjo, kad kelionių organizatoriai buvo dar dosnesni nei žadėjo ir už vieną litą pardavė dviem šimtais kuponų daugiau nei buvo skelbta.

Kelionėms du mėnesiai

„Eurolines“ atstovas pasakojo, kad keliauti laimingieji kuponų turėtojai galės beveik du mėnesius: nuo rugsėjo pirmosios iki spalio trisdešimt pirmosios. O laikas, kurį keliautojai bus išsirinktoje sostinėje taip pat yra neribojamas.

„Pagrindinė taisyklė yra tik ta, kad visos kelionės yra tik iš Vilniaus. O laikas ir  data priklauso nuo paties bilieto turėtojo, svarbiausia, kad suspėtų nuvažiuoti ir grįžti per paminėtą laikotarpį“, - taisykles paaiškino M. Lants.

Jo teigimu, tokia akcija firmai nėra pelninga, tačiau žmonėms reikia pramogų, kelionių. Projektų vadybininkas neslėpė, jog tai ne paskutinė tokia pramoga.


Šiame straipsnyje: eilė prie balto tilto

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių