Quantcast

Pasiūlymas: į paplūdimį Trakuose – traukiniu

Vasaros sezono metu Trakų paplūdimius bus galima pasiekti traukiniu. Kaip praneša „Lietuvos geležinkeliai“, traukinio Vilnius–Trakai–Vilnius keleiviui bus vežami iki pat Akmenos ežero kranto.

Nuo š.m. birželio 1 d. Trakų geležinkelio stotyje keleivių laukia specialus autobusas, kuris visais vasaros savaitgaliais – šeštadieniais ir sekmadieniais – veža poilsiautojus per miesto centrą į paplūdimį bei atgal.

Autobuso bilietas Vilniaus geležinkelio stotyje perkant kartu su traukinio bilietu kainuoja 1 Lt į vieną pusę. Bilietą galima įsigyti ir autobuse – tuomet jis kainuoja 1,20 Lt į vieną pusę.

Autobuso tvarkaraštis suderintas su traukinių tvarkaraščiais: traukinys iš Vilniaus į Trakus išvyksta 10 val. 31 min., autobusas iš geležinkelio stoties – 11 val. 16 min., autobusas iš paplūdimio – 18 val. 55 min., traukinys iš Trakų – 19 val. 27 min.

Pasinaudoję nauja paslauga traukiniu keliaujantys poilsiautojai šią vasarą paplūdimį Trakuose pasieks per valandą – greičiau, patogiau ir saugiau nei spūstyse užstrigę automobilių vairuotojai ir keleiviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių