Quantcast

Parodoje „BaltTechnika 2009“ įmonės gaivins savo veiklą

Paskutinio šiaudo griebimas - taip šalies įmonės juokaudamos vadina gegužės 19-22 d. Lietuvos parodų centre LITEXPO vyksiančią pramonės ir aplinkosaugos parodą „BaltTechnika 2009“.

Šiemet paroda laikoma ne tik naujienų pristatymo ir įvaizdžio formavimo vieta, tačiau ir galimybe suaktyvinti krizės metu apmirusią veiklą ir naujų verslo ryšių bei idėjų paieška.

Verslo kontaktų mugėje „Lietuva - patraukli „Europos verslo partnerė“, kurią rengia Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA), ketina dalyvauti apie 70 įmonių iš Danijos, Suomijos, Nyderlandų, Švedijos, Estijos, Latvijos, Lietuvos. Pagrindinis mugės, vyksiančios gegužės 20-ąją, tikslas - naujų verslo ryšių paieška ir plėtra.

Seminarus apie dabartinę ekonominę situaciją, pramonės sektoriaus modernizavimą, iššūkius bei ateities perspektyvas, apie šiuolaikines išteklių valdymo technologija bei galimybes dirbti efektyviau ir produktyviau rengia Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija LINPRA, Australijos specialistai, Lietuvos teisės specialistai.

Kauno technologijos universiteto studentų darbų paroda „Technorama“ pristatys daugybę jaunųjų mokslininkų idėjų, tyrimų rezultatų, novatoriškų sprendimų, kuriuos galima įdiegti ir verslo įmonėse. 

Be papildomų renginių dalyvių iš viso parodoje prisistatys per 90 įmonių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Čekijos, Suomijos, Italijos, Australijos. Daugiausia dalyvių parodoje eksponuos pramonės įrengimus ir medžiagas, elektrotechniką, elektroniką. Taip pat bus eksponuojami naujausi kontrolės, matavimo, reguliavimo, laboratoriniai, valdymo prietaisai, komponentai ir technika, metalo apdirbimo įranga, paviršių apdorojimo technika, montavimo, priežiūros ir pramoniniai robotai. Bus pristatomos ir ypač aktualios temos - atliekų perdirbimas, oro tarša ir valymas, alternatyvi energetika bei energijos taupymas. Pirmą kartą parodoje bendrovės „Trendence“ bei „Naujoji ranga“ lankytojus supažindins su galimybe statyti vėjo jėgaines, pristatydamos visas savo paslaugas - nuo vietos parinkimo bei projekto iki jėgainės statybos. 


Šiame straipsnyje: balttechnika 2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių