Quantcast

Parlamentaras siūlo neskirti lėšų Sporto rūmų rekonstrukcijai

Svarstant kitų metų šalies biudžetą parlamentarai tradiciškai prašo skirti lėšų tam tikriems objektams ir sritims, tačiau Seimo narys konservatorius Kęstutis Masiulis siūlo neskirti lėšų Sporto rūmų Vilniuje rekonstrukcijai.

Tokį pasiūlymą įregistravęs Seimo narys siūlo neskirti 515 tūkst. eurų Vilniaus koncertų ir sporto rūmų pastatų komplekso Vilniuje, Rinktinės g. 1, rekonstravimui iš Valstybės investicijų 2021–2023 metų programos.

„Sporto rūmai yra ne investicinis projektas, o tai viena didelė problema. Nereikia į juos investuoti bandant paversti Kongresų rūmais, o ieškoti kitų sprendimų tai teritorijai“, – sako parlamentaras.

Anot K. Masiulio, moderniems Kongresų rūmams reiktų specialaus išplanavimo, daug erdvių, kurios dar būtų lengvai transformuojamos, be to, didelių automobilių stovėjimo aikštelių.

„Net įdėjus daug lėšų senieji rūmai negalės būti taip rekonstruoti, kad atitiktų tokius reikalavimus, liks menkiau tinkami naudoti,  todėl sunkiau konkuruos pasaulinėje kongresų organizavimo rinkoje, negeneruos laukiamos naudos, bet atvirkščiai, išlaikymas kainuos brangiai ir sekins valstybės biudžetą. Po kelerių metų bus pripažinta, kad vėl reikia naujo pastato, nes senieji rūmai neatitinka šiuolaikinių reikalavimų“, – prognozuoja pasiūlymo autorius K. Masiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
Daug arabu pazisti?

Anonimas

Anonimas portretas
atiduoti neatlygintinai arabams sinagogai isirengt

Aha.

Aha. portretas
Žydai nori vietą pasiimt?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių